Naar inhoud gaan

Paris SG – Real Madrid Champions League weddenschappen en pronostieken

Paris SG vs Real Madrid

De groepsmatchen zijn afgelopen en het is tijd voor de achtste finale van de UEFA Champions League. Op dinsdag 15 februari 2022 vechten Paris Saint-Germain en Real Madrid voor hun plaatsje in de kwartfinales. Om 21u begint deze match in het Parc des Princes stadion in Parijs.

Dit is de eerste match die PSG en Real Madrid tegen elkaar spelen in deze achtste finale. In maart spelen ze de wedstrijd nog eens, maar dan in het thuisstadion van Real. Pas dan wordt beslist wie de kwartfinales haalt. Wordt het Real Madrid, die als winnaar uit groep D kwam en op een gedeelde tweede plaats in het algemeen klassement staat? Of zal PSG de hooggespannen verwachtingen voor deze en de komende matchen inlossen en zo de winnaar van de achtste finale worden? De laatste vijf matchen van Real zien er rooskleuriger uit dan die van PSG. Met een score van vier op vijf kan de Spaanse club heel tevreden zijn. PSG zal een tandje moeten bijsteken, want zij wonnen slechts drie matchen en speelden één keer gelijk.

Beste odds, quoteringen voor Real Madrid – Atlético Madrid

Bookmakers Paris PSG Gelijkspel Real Madrid Sportweddenschappen

betFIRST

2.10 3.80 3.60 Wedden

Unibet

2.00 3.80 3.50 Wedden

Bet777

2.10 3.80 3.60 Wedden

bwin

1.95 3.80 3.50 Wedden

Circus.be

1.97 3.65 3.35 Wedden

Betway

2.00 3.75 3.10 Wedden

Ladbrokes

2.05 3.65 3.35 Wedden

Napoleon Sports & Casino

2.00 3.80 3.50 Wedden

Hoewel Real Madrid ruim boven Paris Saint-Germain staat in de algemene ranglijst, vermoeden de bookmakers toch dat de Franse club met de winst gaat lopen. Dit scenario behaalt een maximale quotering van 2.10, terwijl een winst voor Madrid slechts een maximale quotering van 3.60 krijgt. Een gelijkspel is nog minder waarschijnlijk, want daarvoor is de maximale quotering 3.80.

Hoewel het verschil in gewonnen matchen opvallend is, heeft het aantal gemaakt goals een veel kleiner verschil. Real Madrid, dat vijf van de zes matchen gewonnen heeft, maakte 14 goals. Dat is maar één meer dan Paris Saint-Germain dat drie van de zes matchen won en twee keer gelijk speelde. Zouden onze Belgische Thibaut Courtois en Eden Hazard daar iets mee te maken hebben? Beide mannen spelen voor de Spaanse club onder Carlo Ancelotti. De Franse club onder leiding van Mauricio Pochettino heeft geen Belgische spelers, maar wel de Argentijnse topspeler Lionel Messi, de Braziliaan Neymar en de Fransman Kylian Mbappé. Het verschil in tegendoelpunten tussen beide clubs is wel aanzienlijk. Courtois heeft voor Spanje slechts drie goals binnengelaten terwijl de Fransen acht tegengoals hebben moeten verdragen. PSG heeft ook een hoger percentage gehaalde doelpunten in vergelijking met pogingen. Voor hun 13 goals hadden ze slechts 58 pogingen nodig. Real heeft 110 keer geprobeerd en 14 goals gescoord. Wordt deze match een tweede verlies voor Real Madrid, of zullen de Spanjaarden verrassen?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *