Naar inhoud gaan

Prijzen winnen met de US Open bij Unibet

Prijzen winnen met de US Open bij Unibet

Het seizoen van de tennistoernooien is natuurlijk weer volop bezig, en dat zullen ze in Amerika nu ook wel geweten hebben. Van 27 augustus tot en met 9 september 2018 gaat in New York namelijk de jaarlijkse editie van de US Open weer door, één van de bekendste toernooien in het tenniscircuit. Om deze speciale gelegenheid te vieren lanceert Unibet dan ook twee speciale promoties, waarbij een totale prijzenpot van € 105.000 wordt verdeeld over alle winnaars van beide promoties.

Hoe neem ik deel aan deze promoties?

De ene promotie is een wedtoernooi, waarvoor je je moet inschrijven eens je je hebt ingelogd in je account. In totaal wordt er € 30.000 aan cashprijzen uitgedeeld in dit toernooi. Voor elke winnende inzet die je plaatst krijgt je punten, en deze worden berekend door je inzetbedrag te vermenigvuldigen met het aantal wedstrijden op je formulier, en nog eens te vermenigvuldigen met de odds van je weddenschap. Let wel op, een in aanmerking komende weddenschap heeft odds van minstens 1.40. Zo krijg je dus bijvoorbeeld voor vier enkele weddenschappen van € 10 met odds van 2.00 80 punten.

Als een leuke soort van bonus voor mobiele spelers krijg je ook dubbele punten voor alle winnende weddenschappen geplaatst via een mobiel apparaat. De speler met de meeste $ krijgt de hoofdprijs van € 10.000 cash. De tweede plaats krijgt een ook niet misse € 7.500 en de derde plaats krijgt € 5.000. De rest van het klassement, plaatsen vier tot en met vijftig, krijgen prijzen tussen de € 35 en de € 3.000.

De tweede promotie is een loterij die dagelijks doorgaat, waarbij de eerste 13 dagen een prijzenpot van € 5.000 wordt getrokken en de laatste dag een speciale prijs van € 10.000. Je krijgt een ticket per inzet van € 5 op een wedstrijd van de US Open. Per loterij vallen er vijf loten in de prijzen, die tussen 8 en 40% van de prijzenpot zullen willen.

Wed op de US Open en win jouw deel van € 30.000 en € 75.000