Naar inhoud gaan

Prijzenpot van € 20.000 in de Madrid Open bij Unibet

Prijzenpot van € 20.000 in de Madrid Open bij Unibet

Eerder dit jaar is de ATP World Tour Masters begonnen, en na de Indian Wells Masters, de Miami Open en de Monte-Carlo Masters is het nu de beurt aan de Madrid Open, die van 7 tot en met 14 mei loopt. Vorig jaar won Rafael Nadal in zijn thuisland, kan hij dit jaar zijn titel verdedigen en zo voor een zesde keer de Madrid Open in de wacht slepen? Het zal in ieder geval niet gemakkelijk worden met uitdagers zoals Grigor Dimitrov, Alexander Zverev, Novak Djokovic, Dominic Thiem en David Goffin.

Ook een toernooi bij Unibet

Om de Madrid Open nog wat interessanter te maken, lanceert Unibet een zeer mooi toernooi gelinkt met dit tennistoernooi. Dit toernooi loopt van 6 tot en met 13 mei 2018, en een prachtige prijzenpot van € 20.000 wordt verdeeld over 50 winnaars.

Om deel te nemen aan dit toernooi moet je je eerst inloggen in je account bij Unibet en je vervolgens inschrijven voor de promotie. Hierna is het enige wat je nog moet doen wedden op wedstrijden van jouw keuze, aangezien je zoveel mogelijk punten moet verzamelen om in de prijzen te vallen. Om punten te winnen moet je dus weddenschappen plaatsen: per winnende weddenschap krijg je één punt voor elke gewonnen euro, dus je inzet + je winst. Als je bijvoorbeeld € 20 inzette op een weddenschap met odds van 2.00 krijg je dus 40 punten. Wat opmerkelijk is, is dat ook verliezende weddenschappen je een puntenwinst opleveren. In dit geval krijg je één punt voor elke ingezette euro. Let wel op, enkel weddenschappen met odds van minstens 1.40 komen in aanmerking voor een puntenwinst.

Op het einde van het toernooi vallen de 50 spelers met het meeste aantal punten in de prijzen. Een hoofdprijs van maar liefst € 5.000 staat klaar voor de winnaar van het toernooi. De andere twee podiumplaatsen krijgen een even mooie € 2.500 en € 1.500. De vierde en vijfde krijgen elk € 750, en de rest van de top 10 krijgt € 500. Plaatsen 11 tot en met 25 krijgen € 300 en de rest van het klassement, plaatsen 26 tot en met 50, krijgen € 100.

Wed op de ATP Madrid Open bij Unibet en win jouw deel van € 20.000