Naar inhoud gaan

Risicovrije eerste weddenschap op EK 2016 bij betFIRST

Welkomstaanbod EK 2016 bij betFIRST

Het komt nu toch wel zeer dichtbij: op vrijdag 10 juni wordt de openingsmatch van het EK 2016 gespeeld. Deze eerste match zal gaan tussen gastland Frankrijk en Roemenië. In het kader van EURO 2016 heeft betFIRST ook een heel erg mooie actie klaarstaan. Met deze actie kun je vlug wat extra geld bij elkaar winnen om nog meer in te kunnen zetten op EURO 2016.

Wat houdt de actie in?

Deze actie is enkel geldig voor spelers die een nieuw account aanmaken bij betFIRST en dus nog nooit hebben gespeeld bij betFIRST. Eens je een account hebt aangemaakt, moet je inloggen bij betFIRST. Verder moet je ook al een storting gemaakt hebben. Daarna dien je een weddenschap te plaatsen met een quotering van minimum 1.20. Dan kom je in aanmerking voor een risicovrije weddenschap. Als het geluk niet aan jouw kant staat bij je risicovrije weddenschap, en je deze weddenschap dus verliest, moet je binnen zeven dagen een e-mail sturen naar betFIRST, en dan wordt jouw inzet, tot € 100, teruggestort. Let wel op: de weddenschap die je plaatst moet een enkele weddenschap zijn. Systeemweddenschappen en weddenschappen die geplaatst zijn met een bonus komen niet in aanmerking.

Om een voorbeeld erbij te nemen: je wil inzetten op de openingsmatch van EURO 2016 tussen Frankrijk en Roemenië. Je zet € 100 in op een grote verrassing; een overwinning voor Roemenië. Als je de weddenschap wint, win je € 1.325, aangezien een Roemeense overwinning gequoteerd staat op 13.25. Indien Frankrijk wint, moet je binnen zeven dagen een e-mail sturen naar betFIRST. Dan krijg je je inzet van € 100 teruggestort.

betFIRST geeft je dus alvast de kans om EURO 2016 feestelijk te starten met een zeer aantrekkelijk welkomstaanbod.

Registreer bij betFIRST en plaats een risicovrije weddenschap