Naar inhoud gaan

Rond Europa wedden zonder risico bij bwin

Rond Europa wedden zonder risico bij bwin

Heb je een wedstrijd gevonden waarop je wil wedden, maar kan je maar niet uitkiezen op welke opties je wil wedden? Allemaal aparte kleine weddenschappen plaatsen zal je uiteindelijk minder winsten opleveren dan wanneer je alles in één grote weddenschap zou plaatsen. Dit is exact waar bwin in beeld komt: door minstens drie selecties te maken en die in één weddenschap te combineren heb je namelijk een nieuwe weddenschap gemaakt met de Creëer functie. Om het allemaal nog wat beter te maken heeft bwin nu ook een zeer leuke nieuwe promotie gelanceerd gelinkt met deze functie.

Er zal namelijk elke week een andere competitie geselecteerd om op te wedden. Eerder is dit al de Belgische Eerste Klasse A geweest, maar ook andere grote Europese competities zoals de Premier League en de Bundesliga zullen aan bod komen. Vervolgens moet je op één wedstrijd een Creëer weddenschap plaatsen, met minstens drie selecties van wedstrijdevenementen waarop je wedt. Indien je deze weddenschap wint worden je winsten uitbetaald, zoals normaal. Stel dat je deze weddenschap echter verliest, hoef je niet te treuren. De volgende dag wordt het bedrag van je weddenschap tot € 10 namelijk vergoed in de vorm van een gratis weddenschap. Na het gebruik van deze gratis weddenschap zullen alle nettowinsten op je account worden bijgeschreven indien je wint met je gratis weddenschap.

Geen enig kind

Naast deze promotie staan er natuurlijk ook nog andere promoties klaar om jou te overstelpen met bonussen en nog veel ander extra goeds. Zo staat er in de online casino afdeling van bwin nog een promotie klaar waarmee je onder andere cash prijzen, stortingsbonussen en nog een gratis weddenschap kan winnen door correct kop of munt te kiezen bij het opgooien van een munt. Ook geniet je elke dag van verbeterde odds op een selectie aan meervoudige weddenschappen, die meestal over meerdere competitie worden gecombineerd.

Elke Week Wedden Zonder Risico bij bwin

Zet een zelf gecreëerde weddenschap in via de Creëer functie en krijg deze terugbetaald indien je verliest.

Krijg wekelijks een risicovrije weddenschap bij bwin