Naar inhoud gaan

Royal Antwerp FC – Club Brugge Pro League 2023 weddenschappen en pronostieken

Royal Antwerp FC – Club Brugge Pro League 2023 weddenschappen en pronostieken
Jupiler Pro League
Speeldag 3 van de play-offs
14/05/2023
Bosuilstadion
Deurne, België
13:30
TV uitzender: Eleven
Statistieken H2H
Matchen: 20
Winst Royal Antwerp FC – 3 | Gelijkspel – 7 | Winst Club Brugge – 10
Ranking: Royal Antwerp FC 1ste (42 punten) | Club Brugge 4de (30 punten)

Op 14 mei, kijk naar de wedstrijd tussen Royal Antwerp FC en Club Brugge in het kader van de derde speeldag van de play-offs van de First Division A. In de play-offs van de Jupiler Pro League strijden de vier winnende ploegen van het reguliere seizoen om de titel van Belgisch kampioen. Vind ook Union Saint-Gilloise en KRC Genk in andere wedstrijden tussen 28 april en 4 juni.

Het is moeilijk te voorspellen welke ploeg de wedstrijd van zondag 14 mei zal winnen. Hun laatste twee ontmoetingen eindigden immers in een gelijkspel. Enerzijds won Antwerp 65% van hun laatste wedstrijden en eindigde op de 3e plaats van het reguliere seizoen. Maar de oudste club van België is sinds 1957 niet meer kampioen geworden en won de titel slechts vier keer. Aan de andere kant lijkt Club Brugge, de huidige titelhouder en drie jaar op rij sinds 2020, een betere kans te hebben om hun streak voort te zetten en een overwinning toe te voegen aan hun 18 titels. De wedstrijd is echter nog niet afgelopen, want Club Brugge heeft slechts 30% van hun laatste 20 matchen gewonnen en eindigde als 4de in het reguliere seizoen, achter zijn tegenstander. Antwerpen staat momenteel ook hoger in de ranking (1ste) dan Club Brugge, dat laatste staat.

Club Brugge beschikt echter over ex-Rode Duivel Simon Mignolet. Royal Antwerp FC heeft ook een voormalige Rode Duivel, de verdediger Toby Alderweireld. Nu we ons in de play-offs bevinden, krijgt de ranking al langzaam vorm. Maar niets staat vast. De twee clubs ontmoeten elkaar opnieuw op 21 mei in terugwedstrijd.

Circus.be odds voor Royal Antwerp FC – Club Brugge

Wedden op Circus.be
Winnaar
1 (Royal Antwerp FC) X (Gelijkspel) 2 (Club Brugge)
2.09 3.50 3.40
Beide teams scoren
Ja – 1.68 Nee – 2.15
Resultaat 1ste helft
1 (Royal Antwerp FC) X (Gelijkspel) 2 (Club Brugge)
2.60 2.20 3.80
Aantal doelpunten
Meer dan 2.5 – 1.81 Minder dan 2.5 – 2.01

Beste online bookmakers voor Royal Antwerp FC – Club Brugge

Circus.be Logo De Play-Offs Challenge is terug voor een nieuw seizoen op Circus.be! Doe gratis voorspellingen over de exacte score van wedstrijden in play-off 1 en 2 en probeer tal van prijzen te winnen. Raad de juiste score en win BetXtra, coins en misschien wel € 5.000 door te bewijzen dat je de beste bent. Verdien extra punten door 5 vragen te beantwoorden, win cash en klim ook in het klassement. Gebruik een gratis booster per speeldag en verdubbel je punten voor een wedstrijd. Als je 4 exacte scores hebt verzameld aan het einde van een speeldag, win je 1 BetXtra en 10.000 coins die je kunt uitwisselen in de Circus Club. Registreer of log in op Circus.be om nu je voorspellingen te doen.