Naar inhoud gaan

Scoor met je voorspellingen bij Circus.be

Scoor met je voorspellingen bij Circus.be

Ben jij ook zo’n grote fan van de Jupiler Pro League? Dan heb je vast een favoriet waarop je wil wedden. Circus.be maakt sportweddenschappen op deze topper in het Belgisch voetbal nog interessanter met de Pro League Challenge. Deze wedstrijd bestaat uit verschillende delen en loopt tijdens het volledige Pro League seizoen. Dankzij de challenge maak je kans op meer winst, cash en sportplezier.

Pro League Challenge

De Pro League Challenge bestaat uit meerdere fases. Je kan dagelijks, aan het eind van elke wedstrijdfase en aan het eind van het seizoen de top proberen bereiken. Dit doe je door in te zetten op de Pro League. Bij elke juiste voorspelling krijg je 10 punten. Enkel de voorspellingen die je maakt voor de volgende dag komen in aanmerking. Live weddenschappen leveren dus geen punten op.

Gratis voorspellingscompetitie

Een van de onderdelen van de challenge is een gratis voorspellingscompetitie. Hierin voorspel je de uitslag van de Pro League wedstrijden in een 1X2 weddenschap. Klopt jouw pronostiek? Dan haal je cash en coins binnen. Dat is niet de enige winst die er te rapen valt. Tijdens alle wedstrijdfases behaal je namelijk een mooie extra met de beste score van de dag. Wie aan de top van het voorspellingsklassement staat, neemt ook extra coins mee naar huis. De voorspellingscompetitie staat open voor spelers die de afgelopen 30 dagen een sportweddenschap plaatsten. Nieuwe spelers hebben na hun registratie een maand de tijd om hun eerste wedformulier in te dienen. Daarna kunnen ze meedoen aan de gratis voorspellingsronde.

Vriendenleague

Vriendenleague Voetbal beleef je met vrienden, ook op Circus.be. De Pro League Challenge geeft je vriendengroep namelijk de kans om samen de top van de voorspellingen te bereiken. Een Vriendenleague bestaat uit minstens vijf leden. De teams die de top vijf bereiken, verdienen extra coins om onder elkaar te verdelen.

Partnerwedstrijden

Circus.be is de trotse partner van enkele Belgische clubs, waaronder KAA Gent en Standard Luik. Speelt zo’n partnerclub een wedstrijd in de Pro League? Dan staan er nog meer euro’s op het spel. Als sponsor hangt Circus hier namelijk extra challenges aan vast. Je kan bijvoorbeeld meedoen aan een quiz, waarbij je vijf voorspellende vragen beantwoordt. Klopte je voorspelling? Dan bemachtig je een jackpot.

X2 Boosters

Verder maakt Circus de Pro League nog spannender met Boosters. Wanneer je deze doordacht inzet, verdubbel je je punten. Elke dag geeft recht op één booster. Deze accumuleren is niet mogelijk, dus je gebruikt je booster best de dag zelf. Bij weddenschappen op de partnerploegen van Circus verdubbelt je score automatisch. Hierbij hoef je dus geen Booster in te zetten.

Meer coins, cash en sportplezier met de Pro League Challenge van Circus.be

Dankzij de Pro League Challenge maak je nog meer kans op winst tijdens de Jupiler Pro League. De challenge bestaat uit meerdere delen, zoals een gratis voorspellingsronde en de vriendenleague.

Doe mee met de Pro League Challenge