Naar inhoud gaan

Serveer een ace in het nieuwe ATP Shanghai toernooi bij betFIRST

Serveer een ace in het nieuwe ATP Shanghai toernooi bij betFIRST

Het ATP toernooi van Shanghai is ondertussen gelanceerd, en dat gaat natuurlijk gepaard met een hele hoop speculatie over wie al dan niet gaat winnen. Het zal alvast niet titelverdediger Andy Murray zijn, die met een heupblessure zit en nog steeds moet herstellen. Andere grote namen zoals Novak Djokovic en Stan Wawrinka moeten ook hun kat sturen. Outsiders Nick Kyrgios en onze eigenste David Goffin zijn op dit moment uitgeschakeld.

Roger Federer en Rafael Nadal schieten dan natuurlijk over als absolute topfavorieten. Alexander Zverev en Gilles Simon schieten nog over als outsiders. Vooral Zverev springt er boven uit: eerder dit jaar wist hij Djokovic te verslaan in Rome en Federer in Montreal. Het is het dus zeker en vast waard om eens een gokje te wagen op een outsider.

Shanghai Challenge

Over gokjes gesproken, bij een groot toernooi hoort natuurlijk ook een weddenschap. betFIRST organiseert daarom hun eigen kleine toernooi, gelinkt aan de ATP van Shanghai. Het toernooi vindt plaats van 8 oktober tot 15 oktober 2017. Een jackpot van € 2.000 ligt zomaar voor het grijpen in dit leuke toernooi.

Om een prijs te winnen moet je wel in de top 50 spelers met de meeste punten weten te belanden. Punten verzamel je door weddenschappen te winnen. Elke gewonnen pre-match weddenschap levert je een punt op. Je kan zelfs twee punten winnen door een live weddenschap te winnen. De enige voorwaarden zijn dat je minstens € 5 inzet op weddenschappen met odds van minstens 1.50.

Als je dit toernooi wint mag je rekenen op een prijs van niet minder dan € 600. De tweede plaats krijgt € 250, de derde krijgt € 125, de vierde € 125 en de vijfde krijgt € 75. De rest van het klassement, plaatsen 6 tot en met 50, krijgen elk € 20.