Naar inhoud gaan

Spannende wedstrijd in Play-Off 1 nog spannender met Bingoal

KVO-Anderlecht

Aankomend weekend zullen KV Oostende en Anderlecht in Schiervelde, het stadion van KSV Roeselare, het uitvechten in een belangrijke wedstrijd voor het kampioenschap. KV Oostende zal deze wedstrijd moeten winnen wil het nog kans maken om zich te kwalificeren voor Europees voetbal volgend seizoen. Ook de eer staat op het spel: KV Oostende wist nog geen enkele wedstrijd te winnen en behaalde slechts een punt in Play-Off 1. Voor Anderlecht staat er minstens evenveel op het spel: het is in volle koers naar het kampioenschap en een ticket voor de Champions League.

Wedden bij Bingoal

De kansen voor KV Oostende worden alvast niet hoog ingeschat, met 3,8 tegen 1. Winst voor Anderlecht staat genoteerd op 1,95 tegen 1. Een gelijkspel staat genoteerd op 3,65 tegen 1. Er zijn echter meer mogelijkheden dan wedden op wie wint. Zo kan je de uitslag voorspellen, wie scoort, wie het eerste doelpunt scoort, wanneer er wordt gescoord en meer. We lichten een paar mogelijkheden met een grote winstmarge uit.

Zo kan je voorspellen dat KV Oostende de wedstrijd wint na een achterstand van 2-0. Als dit uitkomt win je € 23 voor elke ingezette euro. Als je voorspelt dat KV Oostende wint met 4-0, 4-2, 5-0, 5-1 of 6-0, of als je voorspelt dat Anderlecht wint met 0-6, win je maar liefst € 100 voor elke ingezette euro.

Ook kan je voorspellen dat er gewoon niet gescoord wordt en de wedstrijd eindigt op 0-0. Dan win je € 14 per ingezette euro. Verder kan je voorspellen dat het eerste doelpunt pas in het laatste kwartier valt en € 16 per ingezette euro binnenhalen. Als verdediger van KV Oostende David Rozehnal, die dit seizoen nog niet scoorde, het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt en jij dit voorspelde win je maar liefst € 44 per ingezette euro.