Naar inhoud gaan

Stéphane Pauwels: Het nieuwe gezicht van GoldenPalace.be

Stéphane Pauwels: Het nieuwe gezicht van GoldenPalace.be

Wie zou als ambassadeur de Golden Palace Group gaan vertegenwoordigen? Tot 11 mei 2015 bleef het een spannende vraag. Totdat er officieel een naam viel: de gelukkige is niemand minder dan Stéphane Pauwels. Samen met Walter Baseggio, ex-speler van Anderlecht en Treviso in Italië, zal hij het gezicht zijn van de online sportweddenschappen bij GoldenPalace.be.

Het geheim van Stéphane Pauwels

Voetbaljournalist Stéphane Pauwels is niet alleen bekend onder voetbalfans, maar hij is tevens een populaire radio- en televisiepersoonlijkheid. Pauwels werkt als voetbalanalist voor de Franstalige televisiezender RTL. Ook duikt hij regelmatig op in Franstalige gedrukte media om zijn licht te laten schijnen over de voetbalactualiteit. Stéphane Pauwels mag zich verheugen in meer dan 23.000 volgers op Twitter. Zijn geheim? Zijn enthousiasme, openheid en eerlijkheid. Pauwels heeft kennis van zaken, maar schuwt tegelijkertijd de controverse niet. Zijn kijk op de voetbalwereld is nuchter en verschoond van elk moeilijk vakjargon. Het is een taal waarmee hij vele mensen weet aan te spreken.

Houd Stéphane Pauwels in de gaten!

Deze openheid en eerlijkheid zal Stéphane ook naar Golden Palace brengen. Op zijn blog voor Golden Palace zal hij wekelijks tips en analyses geven over de meest interessante weddenschappen. Zijn enthousiasme en brede sportkennis zullen je zeker en vast kunnen helpen bij het afsluiten van de volgende weddenschap.