Naar inhoud gaan

Twee nieuwe toppers steunen Golden Palace

Twee nieuwe toppers steunen Golden Palace

Walter Baseggio heeft als ambassadeur van Golden Palace gezelschap gekregen van twee andere iconen uit de topsport. Zowel Leo van der Elst als Tom Boon gaat de populaire site ondersteunen door het geven van tips over de belangrijkste wedstrijden.

Leo van der Elst

Dat zijn natuurlijk voorspellingen van een kenner. Van der Elst is de speler die in de match tegen Spanje op het WK 1986 de Rode Duivels naar de halve eindstrijd loodste. Jarenlang was hij een vaste waarde in het keurkorps van clubs als Royal Antwerp FC en Club Brugge. Ook na zijn spelersloopbaan bleef hij nauw betrokken bij het voetbal, dus zijn voorspellingen zijn niet alleen gebaseerd op ervaring, maar ook op kennis van de huidige ontwikkelingen. Uiteraard is de voormalige Rode Duivel ook te zien op de fandagen die Golden Palace houdt bij sponsorploegen als STVV en RAFC, de club waarvoor hij zo vaak scoorde.

Tom Boon

Ook Tom Boon is een legendarische sporter, want precies op het moment dat België aanhaakte bij de Europese hockeytop, was hij daar. Dat geluk had zijn oom Marc Coudron niet, hoewel die wel tot 358 wedstrijden voor België kwam en daarmee nog altijd recordinternational is. Dat Tom Boon zelfs naar de Nederlandse kampioensploeg Bloemendaal kon, zegt genoeg over zijn kwaliteiten. Het is ook de club die handelt naar de veertien regels van clubicoon Teun de Nooijer, een variant op het rugnummer van Johan Cruijff. Voor de Golden Palace-wedder zal Boon sommige regels zeker bij zijn tips in ere houden: Toon initiatief, Weten wat je doet en Toon discipline.

Met het binnenhalen van deze toppers laat Golden Palace zien dat ze optimale spelinformatie wil bieden aan de spelers. Dat was natuurlijk ook al het geval met dank aan de kennis van Walter Baseggio, ooit door de markante Johan Boskamp in de A-kern van Anderlecht opgenomen. Ook deze oud-international zorgt voor gedegen tips die aan zekerheid niets te wensen over laten. De voormalige profvoetballer van het jaar (2001) wil natuurlijk niet nog zo'n discussie als bij zijn doelpunt tegen La Louvière in 2004, toen hij zo hard op doel schoot dat de bal ontplofte…