Naar inhoud gaan

UEFA Women’s EURO: Vrouwen heersen over het voetbalveld

UEFA Women’s EURO: Vrouwen heersen over het voetbalveld

Dit seizoen heersen de vrouwelijke voetballers over de grasmat. 16 topteams nemen het tegen elkaar op tijdens het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Engeland host het vierjaarlijkse evenement van 6 tot 31 juli. In de eerste fase spelen vier groepen van vier tegen elkaar. De twee beste ploegen van elke groep plaatsen zich voor de knock-outfase. Nederland verdedigt daarbij haar titel tegen een aantal ijzersterke teams. Een daarvan is de Duitse ploeg die maar liefst zeven keer met de trofee aan de haal ging. Wie dit jaar de overwinning behaalt, belooft nog spannend te worden. Het vrouwenvoetbal is namelijk in opmars en de vrouwelijke teams nemen een spurt op elk vlak. Zowel de interesse van de media, fans en spelers in de discipline groeit.

Groepsfase

Ook de Belgische Red Flames verdienen steeds meer belangstelling. Naast hun deelname aan het EK strijden ze ook voor een plek op het WK van 2023. De Belgische ploeg zit in groep D, waarin ze het moeten opnemen tegen Ijsland, Frankrijk en Italië. De Red Flames worden jaar na jaar populairder, en je kan nu ook hun prestaties volgen op grote schermen doorheen België. In Leuven is het zelfs mogelijk om de ploeg aan te moedigen vanuit een heus fandorp.

Groep A bestaat uit Engeland, Oostenrijk, Noorwegen en Noord-Ierland. De Ieren maken daarbij hun debuut in de wedstrijd. Duitsland, Spanje, Finland en Denemarken vertegenwoordigen groep B. In groep C nemen titelverdediger Nederland, Zwitserland, Portugal en Zweden het tegen elkaar op.

Beste bookmakers om te wedden op het EK

Tijdens de wedstrijd hoef je niet aan de zijlijn te blijven staan. We zochten namelijk enkele bookmakers uit waar jij de beste weddenschappen binnentrapt.

Circus.be

Circus.be deelt zijn beste odds voor het UEFA Women’s EURO. Bovendien loopt er tot 31 juli een interessante promotie: het Toernooi EK voetbal vrouwen 2022 met een jackpot van € 10.000. Je neemt eenvoudig deel door weddenschappen te plaatsen op de toernooievents. Je punten worden als volgt berekend: inzet (min. € 5) x notering (min. 1.25) x aantal evenementen (alleen je beste combi of beste ticket komt in aanmerking). De winnaar ontvangt € 2.000 cash.

Neem deel aan het Toernooi EK voetbal vrouwen 2022 – € 10.000

Verdien punten door zoveel mogelijk te wedden op toernooievenementen en profiteer dubbel: van winst én punten. Circus.be beloont de spelers top 100 met een jackpot van € 10.000.

Win tot € 2.000 cash bij Circus.be

Unibet

Ook Unibet heeft een speciale aanbieding voor het EK. Voor de groepsfase is er een +50% profit boost. Deze zet je zowel voor als tijdens de match in. In de volgende wedstrijdfases heeft Unibet eveneens promoties klaarstaan. Je past de beschikbare profit boost rechtstreeks toe op je wedformulier. Na de overwinning in 2017 blijft Nederland een van de favorieten. Daarnaast schat de bookmaker de kansen op de eindoverwinning hoog in voor Spanje, Engeland en Frankrijk.

Boost je winst op het EK

Pas profit boosts toe aan je wedformulier voor het UEFA Women’s EURO.

Verhoog je winst tot +50% bij Unibet

Bet777

Bij Bet777 zet je eveneens in op je favoriete ploegen. Dat doe je voor de winnaar van het eindklassement of per categorie in de groepsfase. Daarnaast kan je wedden op de topscoorder. Je selecteert eenvoudig de teams of speelster waarin je het meeste vertrouwen hebt. Om je te helpen geeft Bet777 je een statistisch overzicht. Je kan ofwel single bets plaatsen op je wedformulier of combo’s maken voor hogere noteringen.