Naar inhoud gaan

Uitkijken naar EURO 2016 met een flinke actie van betFIRST

Jackpotwedstrijd betFIRST EK 2016

Deze zomer vindt het EK 2016 plaats in Frankrijk. Het is ondertussen de vijftiende keer dat een Europees Kampioenschap wordt georganiseerd. Iedereen loop er warm voor, en wacht vol verwachting af. betFIRST biedt alvast een fantastische wedstrijd aan om onze honger wat te stillen. Bij deze wedstrijd maak je kans op een jackpot van liefst € 1.000.000.

Hoe zit deze wedstrijd in elkaar?

betFIRST’s wedstrijd is een pronostiekspel waarbij je moet voorspellen welke landen matchen zullen winnen. Het spel is onderverdeeld in twee fases, net als EURO 2016 zelf dus. De fases zijn de groepsfase en de knockoutfase. In de groepsfase is het de bedoeling dat je alle landen voorspelt die zich zullen kwalificeren voor de knockoutfase. Je moet dus de zes groepswinnaars, de zes runners-up en de vier best scorende derdes voorspellen. Dan zullen deze zestien landen het tegen elkaar opnemen in de knockoutfase. Hier is het de bedoeling dat je alle uitslagen tot en met de finale voorspelt. In totaal moet je dus 51 wedstrijden voorspellen.

Om deel te nemen aan dit toernooi, moet je een account hebben bij betFIRST. Eens je bent geregistreerd en ingelogd, hoef je enkel nog maar je formulier met voorspelling in te dienen. Als je dit allemaal hebt gedaan, doe je definitief mee. Je kan je zelfs vijf keer inschrijven, om zo je kansen op een prijs te vergroten. Elke deelname kost € 1.

Wat kan ik nu juist winnen?

De deelnemers van dit toernooi maken kans op een jackpot van maar liefst € 1.000.000. Om deze prijs te winnen, mag je maximum een fout maken bij al je voorspellingen. Je moet dus wel heel erg goed zijn in voorspellingen, of een helderziende octopus hebben, maar je maakt wel kans op een gigantische prijs. Als je twee of drie fouten maakte, win je alsnog € 250.000. Je wint € 75.000 als je tussen vier en zes fouten maakte, en je wint € 30.000 als je tussen zeven en negen fouten maakte. Als je tussen tien en twaalf fouten maakte, win je € 15.000. Je wint € 5.000 als je tussen dertien en vijftien fouten maakte. Je wint echter niets als je meer dan vijftien fouten maakte.

Voorspel en win 1 miljoen euro bij betFIRST