Naar inhoud gaan

Unibet schrapt transactiekosten bij storting

Unibet schrapt transactiekosten bij storting

Unibet logoSinds enkele dagen heeft Unibet een nieuwe verrassing voor zijn spelers: de transactiekosten op een storting vallen weg. Wanneer je nu dus met eender welk betaalmiddel een bedrag naar je spelersrekening verstuurt, dan krijg je ook effectief het volledige bedrag dat je stortte om mee te spelen zonder dat er nog enige kosten afgetrokken worden.

Hipay

Met deze schrapping gaat Unibet verder op de weg ingeslagen via Hipay, een populair betaalmiddel dat van oudsher geen enkele transactiekost aanrekent. Dit voordeel wordt nu dus uitgebreid naar zowat alle Unibet betaalmiddelen. Zo kunnen spelers die betalen via Bancontact of Mister Cash nu dus ook zonder extra kosten stortingen verrichten in hun rekeningen. De vroegere transactiekost van 2,5% die niet min was behoort zo voorgoed tot het verleden.

De betaalmiddelen op een rij

Vanaf heden zijn er dus geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de volgende methoden op Unibet:

  • Hipay
  • Bancontact/Mister Cash
  • Neteller
  • Skrill

Ook reguliere overschrijvingen werden vrijgesteld van verdere kosten. Enkel de paysafecard kon niet worden vrijgesteld van extra kosten. De extra kost van 2,5 % blijft hier dus wel behouden. Liefhebbers van paysafecard zullen het zo dus nog even moeten stellen met de reguliere bonussen en promoties van Unibet, zoals welkomstbonussen of bonussen voor het doorverwijzen van andere spelers.