Naar inhoud gaan

Unibet tijdens de Spelen in Rio: de grootste, de meest uitgebreide en de vrijgevigste

Unibet tijdens de Spelen in Rio: de grootste, de meest uitgebreide en de vrijgevigste

De Olympische Spelen zijn ondertussen volop op gang in Rio de Janeiro, en veel bookmakers zijn natuurlijk ook van de partij. Unibet heeft de eer om zich de grootste bookmaker op de Spelen in Rio te noemen, en dat wordt gevierd met een heleboel speciale aanbiedingen. Wij geven een overzicht van deze aanbiedingen.

Win free bets

Als je minstens € 5 inzet op een evenement van voetbal, tennis, basketbal, volleybal of hockey maak je kans op een free bet van € 5. Er moet tijdens het evenement wel een speciale gebeurtenis zich voordoen. In het voetbal is dat een gemiste strafschop, in het tennis is het als een set eindigt op 6-0, in het basketbal als er meer dan 200 punten worden gescoord in de wedstrijd, in volleybal als er vijf sets worden gespeeld, en ten slotte in hockey als er negen doelpunten of meer zijn in de wedstrijd.

Cashback

In het tennis zijn er twee kandidaten die als favoriet worden gerekend voor de gouden medaille: Serena Williams en Andy Murray. Het spreekt dus wel voor zichzelf dat je een gokje durft te wagen dat zij beide hun evenementen winnen. Williams moet wel ijzersterke concurrentie verslaan. Als je inzet dat een andere tennisspeelster dan Williams het evenement in Rio wint, maar Williams wint toch, krijg je je inzet tot € 50 terugbetaald. Bij Andy Murray werkt het anders: als je inzet dat Murry zijn medaille behoudt, maar hij verliest in de finale, krijg je ook je inzet tot € 50 terugbetaald.

Verhoogde odds

Er zijn verhoogde odds op de favorieten in twee evenementen: Usain Bolt voor de 100m sprint, 200m sprint en 4x100m estafette, en Brazilië voor het voetbalevenement. De odds voor Usain Bolt zijn 3.50, en de odds voor Brazilië zijn 2.25. Het zal dus de moeite lonen om een gokje te wagen en mogelijk grote winsten binnen te halen.

Betting Championship

Naar aanleiding van de Spelen in Rio houdt Unibet ook zijn eigen wedstrijd: de Betting Championship. Spelers die een winnende weddenschap plaatsen krijgen punten, gebaseerd op odds, ingezet bedrag en aantal events. Deze wedstrijd loopt van 3 tot 22 augustus, en een prijzenpot van maar liefst € 50.000 wordt verdeeld.

Deelnemen aan het Betting Championship bij Unibet