Naar inhoud gaan

Verover het WK met de bonusacties bij Napoleon Games

Verover het WK met de bonusacties bij Napoleon Games

Het WK 2018 is deftig op gang getrokken, in de meeste groepen is er ondertussen al gespeeld en het hoe en wat van de verschillende ploegen begint nu langzaam aan ook duidelijk te worden. Naast het veld is al evenveel voetbalgeluk te vinden bij online bookmakers, en dat is ook zeer duidelijk te merken bij Napoleon Games: er zijn namelijk verschillende promoties gelinkt aan het WK die lopen voor al hun spelers. Er zijn een paar promoties die tijdens de volledige duur van het WK door zullen lopen, alsook promoties die enkel op een bepaalde wedstrijd zullen gelden.


Verhoogde odds op goals van sterspelers

De eerste constante promotie is een verhoging van de odds op vier verschillende wedmogelijkheden: je krijgt hogere odds indien je wedt op een goal van één van de vier sterspelers op dit WK, namelijk Ronaldo, Neymar, Lukaku en Messi. Let wel op, in het geval van Messi moet je dan wel wedden dat hij de eerste goal van in die wedstrijd zal scoren.

Flink oplopende jackpot

WK Voetbal 2018 jackpotEen tweede continue doorlopende promotie is de verdeling van een zeer aantrekkelijke jackpot. De jackpot begint bij € 50.000, en zal per goal die België scoort met € 2.000 oplopen. Ook bij een goal van een ander land zal de jackpot oplopen met € 250. Op het einde van het WK krijgen de 1.000 spelers met de meeste punten een deel van de prijzenpot. Punten worden verzameld met winnende weddenschappen: de inzet wordt vermenigvuldigd met het aantal wedstrijden in je selectie en dan weer vermenigvuldigd met de odds. Zo win je met een inzet van € 50 op 4 wedstrijden met odds van 3.00 dus 600 punten voor op het leaderboard. De winnaar van dit toernooi krijgt een zeer mooie 20% van de jackpot.

Tal van andere tijdelijke promoties

Om te illustreren hoe de tijdelijke promoties eruit zien, nemen we even een tijdelijke promotie erbij die ondertussen al verlopen is. Als je een weddenschap plaatste op één bepaalde speler om te scoren in Portugal – Spanje, en je verloor je weddenschap maar beide teams scoorden wel, dan kreeg je 50% van je inzet terugbetaald tot € 10. Als je bijvoorbeeld € 15 had gewed op een goal van Quaresma van Portugal, dan zou je een gratis weddenschap van € 7,5 gekregen hebben, aangezien Quaresma niet scoorde maar beide teams wel het net wisten te vinden.

Ontdek alle bonussen voor het WK 2018 bij Napoleon Games