Naar inhoud gaan

Virtuele velden bij Ladbrokes

Virtuele velden bij Ladbrokes

Sportwedstrijden blijven in het grootste deel van de wereld nog minstens een paar weken uit, en dus ligt ook het gros van de sportweddenschappen stil. Dit wil echter niet zeggen dat alles stilligt. Er zijn namelijk nog steeds manieren om geld in te zetten op sportwedstrijden. De wereld van sportweddenschappen heeft zich namelijk op een innovatieve wijze aangepast aan de huidige omstandigheden. Er zijn namelijk gesimuleerde wedstrijden ontstaan. Alle wedstrijden worden afgewerkt in hun huidige competitieformat, gebaseerd op de grote competities. Bij Ladbrokes vind je heel wat weddenschappen terug op deze zogenoemde Simulated Reality Leagues.

Hoe werken deze Simulated Reality Leagues?

De gesimuleerde sportcompetities bij Ladbrokes baseren zich puur op statistieken. Het berekenen van de odds werkt zowel bij voetbal als bij tennis op dezelfde manier. Er wordt gekeken naar de statistieken van de voorbije 500 wedstrijden van elke ploeg of speler. De teams en spelers worden met elkaar vergeleken, en op basis van deze vergelijking worden de odds bepaald. Dit gebeurt allemaal via een vernuftig AI-systeem. Ditzelfde AI-systeem is ook verantwoordelijk voor het simuleren van de wedstrijden. In tegenstelling tot gewone virtuele sporten is het echter niet mogelijk om de wedstrijd zelf te zien.

Wedden op simulated reality

De beschikbare gesimuleerde voetbalcompetities om op te wedden bij Ladbrokes zijn La Liga, Serie A, Ligue 1 en de Eredivisie. Je kan zowel voor als tijdens de match klassieke 1×2 weddenschappen plaatsen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te wedden op onder andere het aantal gescoorde doelpunten, de correcte score, en om per helft te wedden. Je kan echter niet wedden op welke specifieke speler zal scoren, omdat dit niet verwerkt is in de simulatie.

Ook bij het virtuele tennis zijn er enkele verschillende mogelijkheden. Zo worden toernooien die niet kunnen doorgaan afgewerkt in virtuele kringen. Zo is het mogelijk om zowel voor als tijdens de wedstrijden van de virtuele ATP-toernooien te wedden op de winst van één van de twee deelnemers. Naast het voorspellen van de winnaars zijn er nog diverse andere weddenschappen, waaronder het voorspellen hoeveel sets er gespeeld zullen worden, de exacte score voorspellen en het voorspellen van de score per set.

Ontdek de Simulated Reality Leagues weddenschappen bij Ladbrokes