Naar inhoud gaan

Voetbal draait door bij Unibet

Champions Cup Race bij Unibet

Niet enkel jij en ik kijken uit naar EURO 2016, Unibet kijkt er ook naar uit. Daarom is er nu een alvast een wedstrijd met een heel aantrekkelijke prijs bij Unibet. Deze wedstrijd wordt direct verbonden met een nieuwe game die wordt toegevoegd aan het ruime aanbod van casino games.

Hoe werkt deze wedstrijd?

De wedstrijd gaat door van maandag 23 mei tot en met zondag 29 mei. Je hebt een account nodig om deel te nemen aan deze wedstrijd. Verder hoef je niet veel meer te doen om deel te nemen, enkel spelen en inzetten bij de nieuwe video slots game Football Champions Cup. Voor elke spin die je maakt met echt geld verdien je al een punt in het klassement. Hoe je prijzen kan winnen is ook heel erg eenvoudig; je moet zo veel mogelijk punten verzamelen door voor echt geld te spelen bij Football Champions Cup. Onder de top 10 spelers, de tien spelers met de meeste punten na afloop van de wedstrijd, verdeelt men een prijzenpot van € 10.000. De top 1000 krijgt ook nog eens 10 cash spins elk.

Het spel Football Champions Cup zelf zit eenvoudig in elkaar: er zijn 20 lijnen waarop je een prijs kan winnen. Je kan een prijs winnen door op een winnende lijn drie of meer gelijkaardige symbolen naast elkaar te draaien. Er is ook het wildsymbool, dat fungeert als een joker. Er is ook een zeer leuke bonusgame, dat volledig in het thema van voetbal is. Het is een soort strafschoppenreeks, waar je meer wint als je meer scoort. Je winst kan zo tot vijftien keer vermenigvuldigd worden. Er is ook het Free Spins toernooi, dat opgebouwd is als een knock-out toernooi.

Hoe zijn de prijzen precies verdeeld?

De eerste plaats krijgt een prijs van € 3.000. De tweede krijgt € 2.000, de derde € 1.000, de vierde en vijfde krijgen € 750 en plaats zes tot tien krijgen € 500. De rest van het klassement, tot en met plaats 1.000, krijgt 10 cash spins.

Race met Unibet mee naar EURO 2016 en win mooie prijzen