Naar inhoud gaan

Volop bonussen in de titelstrijd bij Unibet

Playoffs Jupiler League

Play-off 1 is opnieuw volop bezig, en de beste zes voetbalploegen van het land spelen tegen elkaar om het uit te vechten voor niet alleen de titel, maar ook voor plaatsen in Europa. Dat wordt niet enkel door ons als supporters gevierd, maar de online bookmakers komen ook op de proppen met mooie promoties voor deze play-offs. Zo heeft Unibet ook twee mooie promoties klaarstaan.

Zo kon je een gratis weddenschap van € 5 winnen voor de wedstrijd tussen Anderlecht en Charleroi. Om deze gratis weddenschap te krijgen moest je voor minstens € 10 inzetten op de Jupiler Pro League.

De promotie die er nu nog aan zit te komen is echter minstens even aantrekkelijk. Je kan namelijk een mooie bonus van € 10 bekomen door minstens € 20 te storten op jouw account bij Unibet. Met deze mooie stortingsbonus kan je alvast een mooi bedrag aan de kant zetten voor het verdere vervolg van deze play-offs, waar spanning nog steeds gegarandeerd is.

Ontvang € 10 bonus bij een storting vanaf € 20

Na de overwinning van Club Brugge tegen Oostende hebben ze de schade weten te beperken. De laatste weken draaide het niet goed, en met deze overwinning zal het vertrouwen weer terugkomen. Anderlecht kan een gouden zaak doen met een overwinning tegen Charleroi, en zo 9 punten uitlopen op Club Brugge en met één hand al de titel grijpen. De titelstrijd is echter niet de enige strijd in deze play-offs. Het gevecht voor Europese plaatsen gaat nog steeds verder: elke ploeg in de play-offs maakt nog kans op kwalificatie, zelfs Oostende. Bij Oostende zal er dan wel dringend verandering moeten komen in de vorm: er werd nog steeds niet gewonnen.