Naar inhoud gaan

Voorspel wedstrijduitslagen bij PronoFIRST en win prijzen

Voorspel wedstrijduitslagen bij PronoFIRST en win prijzen

PronoFIRSTDenk je dat je over voldoende beschikt om de resultaten van met name Belgische voetbalmatches correct te kunnen voorspellen, dan ben je zonder twijfel een geschikte kandidaat voor PronoFIRST. In deze gratis competitie van bookmaker betFIRST is het de bedoeling, dat je gedurende het ganse voetbalseizoen 2015/2016 zoveel mogelijk matches correct pronostikeert. Wie daarmee de hoogste score behaalt en zo tot de toppers van het klassement gerekend mag worden, wint fraaie prijzen.

Gratis aanmelden

Meedoen is uiterst eenvoudig; meld je aan via je Facebook-account, of vul in plaats daarvan enkele van je persoonlijke gegevens in. Eenmaal correct ingelogd, kun je voorspellingen doen op alle Belgische matches van een specifieke wedstrijddag. Net als bij reguliere sportpronostieken, wordt daarbij gebruik gemaakt van quoteringen die doorlopend kunnen wijzigen, al naar gelang de interesse van andere deelnemers die samen met jou op het juiste eindresultaat gokken. Er wordt in dit geval vanzelfsprekend niet om geld maar om punten gespeeld.

Punten verdienen met je voorspellingen

Naast het voorspellen van de juiste uitslagen van de Belgische competitie, krijg je tevens twee vragen voorgelegd over voetbalmatches in het buitenland. Voorspel je daarvan het juiste antwoord, dan word je puntensaldo verder opgehoogd. Tenslotte kun je met je beschikbare krediet per wedstrijddag ook een bonusvraag kopen, waarmee je wederom extra punten in de wacht kunt slepen. Net als bij reguliere sportpronostieken kent elke weddenschap een inzetdeadline. Zolang die nog niet bereikt is, kun je zonder problemen je eerder gedane voorspelling aanpassen. Zo'n aanpassing kan echter wel betekenen dat je dan genoegen moet nemen met een quotering van een lager puntenaantal…

Pronostieken afsluiten bij PronoFIRST

Goedgevulde prijzenpot

Voor wat betreft de goed gevulde prijzenpot die betFIRST beschikbaar stelt, zijn er drie verschillende klassementen. Allereerst draait het om de dagwinnaars, die tijdens een specifieke wedstrijddag de meeste punten hebben behaald. Degene die in dat geval bovenaan prijkt, wint een tabletcomputer ter waarde van 200 euro. Andere dagprijzen zijn onder andere voetbalshirts en waardebonnen voor Decathlon en Pizza.be.

Wie de meeste punten in een complete periode verzamelt, wordt getrakteerd op een voetbalreis voor twee personen ter waarde van 1.500 euro naar een vrij te kiezen Europese competitie. En aan het einde van het voetbalseizoen ligt er ten slotte een reischeque ter waarde van maar liefst 5.000 euro klaar voor de uiteindelijke winnaar van het algemeen klassement. Dit bedrag kan volledig vrij benut worden voor elke gewenste vakantiebestemming. Kortom, voldoende redenen om je rap aan te melden voor PronoFIRST en gratis mee te spelen.