Naar inhoud gaan

Wedden op een andere manier met BetUP van Unibet

Wedden op een andere manier met BetUP van Unibet

BetUP, een applicatie die recent is uitgegeven door Unibet, blaast een nieuwe wind door de sportweddenschapwereld. Je kan aan toernooien deelnemen, gratis of met inleg, en tot € 1.000 winnen als je bovenaan het klassement staat. Het doel van deze toernooien is heel simpel: tijdens de wedstrijd krijgen alle deelnemers van het toernooi een vraag over de wedstrijd. Voorbeelden van de vragen zijn: Wie krijgt de volgende vrije trap? Wordt er gescoord in de volgende minuten? Wie scoort er?

Quiz je rijk!

De personen die de vragen correct beantwoorden, stijgen in het klassement. De persoon die aan het einde van de wedstrijd bovenaan het klassement staat, wint de prijzenpot. De prijzenpot kan oplopen van € 250 tot € 1.000. Er zijn toernooien zonder inleg, waar je gratis aan kan deelnemen. Ook kan je deelnemen aan toernooien waar je € 5 of € 10 voor moet betalen om deel te nemen. Zo wordt een kleine inzet wel heel vlug heel groot en win je vlug veel geld. Deze nieuwe functie staat volledig los van het wedden voor de match, maar kan ook gecombineerd worden hiermee door in te zetten voor de wedstrijd en voor de rust, én de match live te volgen aan de hand van de quizvragen.

Deze nieuwe functie kan vooral heel erg entertainend zijn als de match die je volgt aan het doodbloeden is of er weinig gebeurt. De extra spanning die wordt gecreëerd tijdens de wedstrijd zorgt dan toch wel voor heel veel entertainment.