Naar inhoud gaan

Wedden op nieuwe voorzittersverkiezingen FIFA bij Unibet

Wedden op nieuwe voorzittersverkiezingen FIFA bij Unibet

Het is dan eindelijk zover: Joseph Blatter stapt op als voorzitter van de FIFA. Een dag waar veel mensen naar uit hebben gekeken, maar nu is de vraag: wie wordt de vervanger van Blatter? Iedereen in de voetbalwereld vraagt zich dit nu af en er zijn zelfs weddenschappen over af te sluiten. Zo is het bij Unibet nu mogelijk om te wedden op de uiteindelijke uitkomst van de nieuwe verkiezing op 16 december 2015. Bijna elke kandidaat die mogelijk voorzitter kan worden is opgenomen in het rijtje van de grote goksite.

Prins Ali grote kanshebber

De grootste kanshebber volgens de bookmaker is Ali Bin Al-Hussein, nog tegenstander geweest van Blatter bij de vorige verkiezing. Een inzet op de zogenaamde “Prins Ali” levert je 1,5 keer je inzet op, een grote kans dat hij er dus vandaar gaat met de winst volgens Unibet. Als tweede op de lijst komen we Michel Platini tegen, bekend van de UEFA. Luis Figo sluit de top drie af. Voor beide heren kan respectievelijk 7 en 8 keer je inzet worden gewonnen.

Opvallende namen

Wat natuurlijk gelijk opvalt is de nominatie van Michael van Praag uit Nederland, hij staat hoog genoteerd op de lijst (4de). Bij winst kan er 12 keer je uiteindelijke inzet worden gewonnen. Maar de meest opvallende naam moet toch wel Vladimir Poetin zijn, de kans dat hij echter voorzitter van de FIFA wordt zal volgens Unibet erg klein zijn; maar liefst 501 keer het ingezette bedrag zal worden uitgekeerd bij winst. Andere opvallende namen zijn die van Sir Alex Ferguson, Eric Cantona en Diego Maradona.