Naar inhoud gaan

Wielrennen Weddenschappen

Wedden op wielrennen

Bij een koers in het wielrennen hoort veel spanning, en er komt natuurlijk ook een hele hoop strategie bij kijken, zowel van de renners zelf als van de ploegbazen. Hierdoor komt wielrennen eigenlijk een klein beetje overeen met online sportweddenschappen.

Of het nu de Tour de France is of een klassieker: het is altijd spannend om een koers of een ploeg te volgen waarop je hebt gewed, en de spanning die erbij komt kijken in de slotfase is te snijden. Natuurlijk moet je ook strategisch werken, want het loont om vooraf onderzoek te doen en zo een weloverwogen gokje te wagen.

Natuurlijk kan je ook online wedden op wielrennen, en zo de strategie en spanning van de sport combineren met de spanning en strategie van het wedden.

Zo kan je je favoriete renners aan het werk zien in de koers en er nog een aardig centje mee bijverdienen ook.

Beste Online Wielrennen Weddenschappen Site van 2024

  • 350+ games
  • Licentie: A+8109
  • Jackpots tot € 14 miljoen

Wedstrategieën

Er zijn heel veel koersen en klassiekers in het wielrennen, en natuurlijk kan je op elke koers wel wedden. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te wedden op wielrennen, al verschillen die afhankelijk van de wedstrijd of desbetreffende ronde. Neem nu bijvoorbeeld de Tour de France: je kan wedden op de eindwinnaar van de Ronde, en ook op de uiteindelijke top drie. Ook kan je wedden op de winst van elke individuele etappe. Je kan hierbij kiezen uit alle wielrenners en ploegen die deelnemen aan de Ronde van Frankrijk, van Contador tot Velits.

Er is nog een mogelijkheid, het zogenaamde head-to-head, waarbij de resultaten tussen twee renners bekeken worden, en je wedt op de renner waarvan jij denkt dat die het beste zal presteren. Je kan natuurlijk ook wedden op de wielerevenementen van de Olympische Spelen en op afzonderlijke klassiekers zoals Luik-Bastenaken-Luik of de Omloop Het Nieuwsblad. Dit zijn allemaal weddenschappen die je moet plaatsen voor de wedstrijd. Je kan ook live wedden, tijdens de koers, vanop je smartphone of tablet. Zo kan je de spanning en jouw winsten vergroten, zonder dat je daarvoor aan je PC gekluisterd zit.

Toernooien

Je kan op de meeste grote koersen en klassiekers wedden. Zo kan je wedden op de Tour de France, de Vuelta, de Giro en op de wielerevenementen op de Olympische Spelen. Gerelateerde disciplines zoals het veldrijden, BMX en andere vind je ook her en der bij online wedkantoren terug. Zo kan je ook op Milaan-San Remo, Parijs Roubaix, de Omloop Het Nieuwsblad, de Waalse Pijl, de Amstel Gold Race en Kuurne-Brussel-Kuurne wedden.

Beste Online Wielrennen Weddenschappen Site van 2024

  • 350+ games
  • Licentie: A+8109
  • Jackpots tot € 14 miljoen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *