Naar inhoud gaan

Wimbledon Challenge voor fervente tennisliefhebbers bij Ladbrokes

Wimbledon Challenge voor fervente tennisliefhebbers bij Ladbrokes

Wanneer de zomervakantie begint betekent dat in de tenniswereld maar één ding: Wimbledon staat op het programma. Na het gravel van Roland Garros in Parijs, is de volgende grote tussenstop van de Grand Slams het gras van Wimbledon in Londen. Volgens vele tennisliefhebbers het mooiste tennistornooi om naar te kijken. Dit jaar belooft weer heel spannend te worden, met Novak Djokovic als topfavoriet. De Serviër zal er alles aan doen om zichzelf op te volgen, na het verlies van de finale van Roland Garros tegen Stan Wawrinka.

Achtste keer Roger?

Maar Nole zal op zijn hoede moeten zijn, want Andy Murray is ook op dreef, en de Schot zal voor zijn thuispubliek zeker een tweede keer het tornooi op zijn naam willen schrijven. Maar ook die Zwitser, een zekere Roger, zou wel eens een aardige tegenstander kunnen zijn. Federer kan dit jaar voor de achtste keer (!) Wimbledon winnen, een absolute topprestatie.

Wie de wedstrijden nog met meer spanning wil volgen kan bij onder meer bij Ladbrokes goed terecht om tal van weddenschappen te plaatsen op de wedstrijden. Je kan voorspellen wie het tornooi wint, wie een bepaalde wedstrijd wint, hoeveel games er zullen nodig zijn in een wedstrijd en nog heel wat andere mogelijkheden. Kortom, wanneer je iets wil voorspellen van een wedstrijd is er bij Ladbrokes keuze te over. Je kunt voor de wedstrijd je weddenschap(pen) plaatsen of ook live tijdens de match.

Wimbledon Challenge

Bij Ladbrokes laten ze dit tornooi niet onopgemerkt voorbijgaan, en daarom is er een speciale Wimbledon Challenge. Wanneer je een meervoudige weddenschap plaatst (van minstens 10 euro) met minstens drie voorspellingen met een totale notering van minstens 3.50 en deze wint, krijg je 10 bonuspunten. De vijf klanten die op het eind van het tornooi het meeste bonuspunten hebben verzameld, kunnen een iPhone, iPad of nog andere prijzen winnen. Naast deze speciale actie zijn er ook nog de andere bonussen waarmee je jouw voordeel kan doen tijdens het wedden. Zo zit je bij Ladbrokes mooi op de eerste rij bij het volgende van de matchen en het afsluiten van jouw weddenschappen.