Naar inhoud gaan

Win € 30 extra met Betcenter

Win € 30 extra met Betcenter

Registreer, verdien en ontvang geld! De gloednieuwe promotie van Betcenter maakt alles sneller dan ooit tevoren. Hoe werkt het? Het is heel gemakkelijk: het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken, je account zorgvuldig controleren en een eerste geldbetaling doen. Duik vervolgens in de wereld van het wedden, of het nu gaat om een wedstrijd van een grote sportcompetitie of om je favoriete sport. Alle soorten weddenschappen zijn welkom. Wanneer je voor het eerst een weddenschap van € 10 of meer wint, ontvangt je € 30 extra, die binnen 72 uur op je account wordt bijgeschreven. Deze € 30 blijft maximaal 30 dagen geldig op je rekening.

Let op, deze actiecampagne is alleen bedoeld voor nieuwe spelers en deelnemers mogen slechts één keer deelnemen. Neem de tijd om de voorwaarden van deze promotie zorgvuldig door te lezen, zodat je de kans op aantrekkelijke winsten niet mist. Je hebt tot 31 december 2024 de tijd om van dit exclusieve aanbod te profiteren.

Meer sportweddenschappen bij Betcenter

Of je nu graag gokt op voetbal, volleybal, tennis, basketbal of andere sporten, op Betcenter vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Op het platform kun je online sportweddenschappen plaatsen op bijna 31 verschillende sporten in competities van over de hele wereld. Dankzij de website en app kun je zowel live als vooraf weddenschappen plaatsen. Wacht dus niet langer en begin met wedden.

Win € 30 extra met Betcenter

Registreer, win en ontvang het geld! Met de nieuwe promotie van Betcenter kan je € 30 extra verdienen bij je eerste winst vanaf € 10 of meer. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe spelers.