Naar inhoud gaan

Winterse pret met free bets op de Winterspelen bij Unibet

Winterse pret met free bets op de Winterspelen bij Unibet

De Olympische Winterspelen 2018 zijn begonnen, en net als bij elk groot internationaal toernooi hoort daar een leuke weddenschap bij. In het kader van deze spannende editie van de Winterspelen heeft niemand anders dan Unibet opnieuw een mooie actie in hun aanbod opgenomen. Je kan namelijk tot niet minder dan € 100 aan free bets winnen, simpelweg door te wedden op de Winterspelen.

Hoe kan ik in aanmerking komen voor deze free bets?

Vanzelfsprekend is het wel zo dat je een account bij Unibet nodig hebt om de free bets in de wacht te slepen. Nadat je een account aangemaakt moet je je enkel nog inschrijven voor de promotie. Na dit alles gedaan te hebben is het enige wat je nog moet doen weddenschappen van minstens € 10 plaatsen op sportevenementen naar jouw keuze op de Olympische Winterspelen. Met sporten zoals ijshockey, shorttrack en kunstschaatsen is er alvast geen gebrek aan evenementen om op te wedden.

Je kan zowel live als pre-match weddenschappen plaatsen op zowel winst als andere evenementen binnen de wedstrijd, zoals hoeveel keer gescoord wordt in ijshockeywedstrijden of head-to-head wedstrijden tussen twee specifieke atleten. Let er daarbij wel steeds op dat je met odds van minstens 1.40 wedt, want weddenschappen met kleinere odds tellen niet mee voor deze promotie.

Eens de Winterspelen op 25 februari 2018 zijn afgelopen wordt er gekeken hoeveel weddenschappen van minstens € 10 je had geplaatst op de Winterspelen. Afhankelijk van hoeveel weddenschappen je had geplaatst krijg je ook een medaille, met bijbehorende free bets. Als je meer dan 10 weddenschappen plaatste krijg je een bronzen medaille en € 25 aan free bets. Meer dan 20 weddenschappen leveren je een zilveren medaille en € 50 aan free bets op. De gouden medaille krijg je als je op meer dan 30 evenementen een weddenschap plaatste. Hier hoort ook de hoofdprijs van een free bet van € 100 bij.

Krijg tot € 100 aan free bets bij Unibet