Naar inhoud gaan

WK Voetbal 2014 Weddenschappen

Tijdens het WK voetbal in Brazilië ben je bij Feeling Lucky aan het juiste adres om jouw pronostieken te verzilveren! Je vindt bij ons immers een overzicht van de beste online bookmakers van het moment met onder meer bwin, betFIRST en Unibet, en we schotelen jouw bonus codes en andere promoties voor waarmee je gratis inzetgeld kan opstrijken bij tal van weddenschapsites. Met het WK 2014 zetten de bookmakers hun beste beentje voor en zorgen ze voor nog mooiere bonussen en promoties dan anders, en wij lijsten ze allemaal netjes voor jou op! We besteden uiteraard ook uitgebreid aandacht aan de matchen van de Rode Duivels, zo maken we voor elke match van onze Belgische trots een overzicht van de quoteringen bij de diverse bookmakers.

WK 2014 bonus codes

betFIRST

betFIRST: Tot € 100 Gratis Inzetgeld

Bij betFIRST kunnen nieuwe spelers haast niet anders dan winnen! Ter gelegenheid van het WK in Brazilië heeft betFIRST een speciale bonusactie waarbij je tot € 90 van je inzetgeld kan terugkrijgen indien je jouw eerste weddenschap verliest. Zet je dus bijvoorbeeld € 30 in op een wedstrijd van jouw keuze, dan kan je bij verlies je € 30 terugkrijgen door eenvoudigweg een mailtje te sturen naar betFIRST. Voeg hierbij nog eens de gelijkaardige € 10 cashback die je kan opstrijken door via de betFIRST apps te wedden, en je kan tot € 100 risicoloos wedden!

Krijg tot € 100 risicoloos inzetgeld

betFIRST: WK Carnaval – Elke Dag een Verrassingspromo

Gedurende gans het wereldkampioenschap in Brazilië, van 12 juni tot en met 13 juli 2014 dus, biedt betFIRST met haar WK Carnaval elke dag een nieuwe verrassing aan. Het is nog even afwachten waar we ons precies mogen aan verwachten, maar wij verwachten alvast een regen aan bonussen, jackpots, en andere mooie prijzen!

bwin

bwin: 100% Stortingsbonus tot € 50

Wanneer je je als nieuwe speler registreert bij bwin kan je tot € 50 gratis extra inzetgeld ontvangen door zelf een eerste storting te doen. bwin verdubbelt het bedrag van je storting op je spelersaccount, en dit dus tot een maximum van € 50. Zo kan je dus € 100 inzetten terwijl je zelf maar € 50 hebt moeten storten, om zo jouw pronostieken te verzilveren.

Ontvang 100% stortingsbonus tot € 50

bwin: Tot € 50 Risicoloos Inzetten op Selectie Matchen

Bij een selectie van voetbalmatches kan je tot € 50 van je inzet terugvorderen van bwin mocht je verlies lijden. Zo kan je dankzij deze promotie inzetten op de Belgen en je geld terugkrijgen in de vorm van een free bet indien ze zouden verliezen. Uiteraard zullen onze Belgen niet verliezen, maar het is goed om te weten dat je pronostiek dus veilig is voor mocht het fout lopen!

Geniet van cashbacks tot € 50
Unibet

Unibet: Gratis Weddenschap van € 5

Bij Unibet zijn de fervente wedders zeker aan het juiste adres. Wanneer je op een dag tijd vier live weddenschappen vastlegt van minstens € 5 elk, dan krijg je van Unibet jouw vijfde weddenschap cadeau. Zo kan je dus risicoloos wedden op een WK match van jouw keuze en met pure winst lopen als je het bij het juiste eind hebt.

Ontvang gratis een risicoloze weddenschap van € 5

Unibet: Terugbetaling bij Strafschoppenreeks

Wanneer je een weddenschap geplaatst hebt op de uiteindelijke wereldkampioen die door een strafschoppenreeks wordt uitgeschakeld, dan stort Unibet gewoon jouw weddenschap terug. Heb je voor minstens € 10 gewed op een land waarvan jij denkt dat ze het WK in Brazilië zullen winnen, dan loop je dus geen risico als ze door een strafschoppenreeks zonder beker naar huis moeten.

Wed op de wereldkampioen met een strafschoppenreeks verzekering
Circus.be

Circus.be: € 10 Gratis Inzetgeld bij Registratie

Registreer je op Circus.be met deze speciale promotie code tijdens het WK in Brazilië, en je ontvangt meteen € 10 gratis inzetgeld voor jouw eerste weddenschap in je account.

Golden Palace

GoldenPalace.be: The Big Odd – Win Tal van Mooie Prijzen

GoldenPalace.be pakt voor het WK 2014 uit met een hele mooie actie genaamd The Big Odd waarmee je voor duizenden euro’s aan prijzen kunt winnen. Een tripje New York met z’n tweeën, helikoptervluchten en tandem skydiving zijn slechts enkele van de topprijzen die in de prijzenpot zitten. Om kans te maken op één van deze aardige prijzen moet je je gewoon gratis inschrijven voor de promo actie, en vervolgens via de GoldenPalace.be Facebook-pagina een knotsgekke pronostiek plaatsen voor het wereldkampioenschap. Dat is alles! De inzendingen met de meeste stemmen van andere spelers en ambassadeurs maken het meest kans, de city trip naar New York kan je winnen door middel van een loterij onder alle deelnemers van de actie.

Win voor duizenden euro’s aan prijzen

Geen categorieën gevonden voor deze post. In plaats daarvan worden willekeurige berichten getoond.