Naar inhoud gaan

Word de Pro League kampioen op Circus.be

Word de Pro League kampioen op Circus.be

Je competitieve geest wordt gewekt met de Circus Pro League Challenge 22-23. Ben je een expert in voorspellingen? Kijk je graag naar wedstrijden in de Jupiler Pro League? Maak je vaak indruk op je vrienden door de juiste score van een wedstrijd te raden? Dan is deze Belgische voetbalvoorspellingscompetitie van Circus.be, iets voor jou. Deelname aan de Pro League Challenge is gratis en je kunt een heleboel coins en cash winnen. Wed jij op de juiste teams?

Ga jij de uitdaging aan?

Nu de play-offs langzaam naderen, is dit je laatste kans om gratis voorspellingen te doen over de voetbalwedstrijden met de Pro League Challenge. Elke juiste pronostiek levert je 10 punten op. Je kunt deze punten één keer per speeldag verdubbelen dankzij de booster. Wedstrijden van Standard Luik en KAA Gent leveren ook dubbele punten op, want zij zijn beide partners van Circus (boosters kunnen niet gebruikt worden op deze wedstrijden).

Heb je de beste score van de speeldag? Dan win je € 1.000. Probeer de expert te verslaan om nog 300 coins te krijgen. Verlies je momentum niet, want aan het einde van het seizoen kunnen spelers in de top 100 nog meer cash en coins winnen, met € 10.000 om te delen.

De enige voorwaarden om deel te nemen? Een account hebben op Circus.be en in de afgelopen 30 dagen een weddenschap hebben geplaatst, met uitzondering van nieuwe spelers. Het is alleen mogelijk om voorspellingen te doen voor de volgende dag. Wacht dus niet langer en log in of maak je account aan.

Sportweddenschappen binnen handbereik

Bij Circus kan je genieten van een hele reeks casinospellen en sportweddenschappen, en alles is er uiteraard 100% legaal. Op de site kan je virtueel of live wedden op onder andere tennis, voetbal, basketbal, wielrennen of rugby. De bookmaker biedt je een van de beste odds op de markt. Bovendien verhoog je je winsten met BetXtra. Hou je van voorspellingen maar doe je nog niet mee aan de Pro League Challenge? Het is nog niet te laat. Ga naar Circus.be om in de volgende ronde de top 100 te halen.

Speel gratis mee met jouw prognose. €10.000 te verdelen!

Doe mee aan de Pro League Challenge, doe je voorspellingen, behoor tot de besten en probeer een heleboel cash en coins te winnen op Circus.be.

Doe mee aan de Pro League Challenge en win cash