Naar inhoud gaan

Verover de Wunderbar Jackpot van Betcenter tijdens het EK

Tijdens het hele Europees Kampioenschap valt er bij Betcenter maar liefst € 10.000 te winnen via hun dagelijkse quiz. Aan de hand van 4 vragen zal jouw voetbalkennis elke dag op de proef gesteld worden. Toon dat jij de slimste bent en haal een zo hoog mogelijke score. Je moet meer dan 2 vragen juist beantwoorden om kans te maken op een deel van de Wunderbar Jackpot. Gedurende de groepsfase bedraagt de maximaal te winnen som € 400, maar deze dagelijkse jackpot loopt op naarmate het toernooi vordert.

Als winnaar van de quiz maak je in de kwartfinales al kans op € 500, terwijl in de halve finales dat bedrag nog eens met € 100 toeneemt. Op de dag van de finale, 14 juli, wordt de ultieme jackpot verdeeld. De winnaar van die laatste quiz mag zich een verbazingwekkende € 1.000 rijker rekenen. Zonder geld in te zetten kan je zo dus plots al quizzend rijk worden. Laat dit Europees Kampioenschap niets liggen en verzilver je kennis bij Betcenter.

Betcenter profileert zich als een niet te missen bookmaker dit EK. Met meer dan 160 weddenschappen per wedstrijd bieden ze ieder wat wils. Alsof dat niet spannend genoeg is, heeft Betcenter nog meer in petto tijdens dit EK. Zo bieden ze meer odds boosts aan dan ooit tevoren, en dat voor élke wedstrijd. Bouw daarnaast ook extra winsten op dankzij de Build & Get en verzilver je prestaties zo op het einde van het toernooi. Vergeet tot slot niet dat Betcenter deze zomer paraat staat om jou niet alleen weddenschappen aan te bieden van het EK, maar ook van de Tour de France, de Olympische spelen en veel meer!

Sleep elke dag een jackpot in de wacht dankzij jouw voetbalkennis

Betcenter biedt tijdens het EK elke dag een quiz aan om hun spraakmakende Wunderbar Jackpot te verdelen. Het dagelijkse prijzengeld loopt op naarmate het toernooi vordert en de opdracht is simpel: beantwoord minstens 3 vragen juist en maak kans op winst!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *