HomeweddenschappenBingoal Sportweddenschappen

Bingoal Sportweddenschappen

https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-logo.png

Beoordeling van de redacteur


Weddenschappen

Klantenservice

Pro

  • Paardenraces
  • Belgian Corner
  • € 10 aanmeldingsbonus voor paardenweddenschappen

Tegen

  • Apps ontbreken
  • Geen live chat

Bingoal moet het dan wel vooral hebben van de voor België vrij exclusieve mogelijkheid om weddenschappen te kunnen plaatsen op paardenraces in diverse landen, ook voor sportweddenschappen en andere weddenschappen zit je bij Bingoal meer dan goed. Het uitgebreide aanbod op het paardenrennen is uniek in België, en dan hebben we het nog niet gehad over de Belgian Corner met haar diverse wedmogelijkheden. Op het gebied van verkrijgbare bonussen voor zowel nieuwe als reguliere spelers zijn er tal van andere goksites die hogere ogen gooien dan Bingoal, al ligt er altijd wel gratis bonusgeld en ander voordeel voor het grijpen. Met de stortingsmethoden en voorwaarden zit het goed, en ook de klantendienst van Bingoal bewijst zichzelf keer op keer.

Wie graag weddenschappen afsluit op paardenraces kan daarvoor al enige tijd terecht bij tal van lokale Belgische winkels. De SV Nevenmaatschappij Belgische PMU uit Brussel, die hiervoor verantwoordelijk is, biedt echter tegenwoordig ook online de mogelijkheid aan om via haar website Bingoal.be geld te winnen met het juist voorspellen van de resultaten van een race. Daarnaast kun je bij deze van oorsprong Franse bookmaker ook terecht voor diverse andere sportpronostieken waarbij het accent vooral ligt op nationale en internationale voetbalwedstrijden. Het brede aanbod wedmogelijkheden strekt zich echter nog verder uit, en omvat onder meer ook virtuele weddenschappen. Het kansspelplaatje maakt Bingoal compleet met het uitbaten van een online casino. Om dit alles mogelijk te maken beschikt de organisatie over een officiële vergunning van de Belgische Kansspelcommissie onder nummer FA+116869.

Types sportweddenschappen

In totaal kan je in 28 verschillende takken van sport weddenschappen plaatsen via Bingoal. Naast het al eerder genoemde prominent aanwezige paardenrennen en voetbal zijn dat onder andere tennis, basketbal, motorsport, volleybal en honkbal. Ook liefhebbers van wat minder gangbare sporten als futsal, darts en American football komt Bingoal tegemoet. De Belgian Corner biedt een verzameling van op en top Belgische weddenschappen die zich niet enkel op Belgische sportklassiekers richt, maar ook op andere evenementen zoals televisieshows als De Slimste Mens en de samenstelling van het nieuwe K3.

Paardenrace op volle gang met Bingoal weddenschappen

Paardenraces

Dat Bingoal ook erg actief is op het gebied van het aanbieden van weddenschappen voor paardenraces blijkt overduidelijk uit de zeer prominente aanwezigheid van deze tak van sport op de website, er is zelfs een compleet gedeelte voor ingeruimd. Paardenliefhebbers kunnen inzetten op races die plaatsvinden in België, Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië en Australië. Voor de twee eerstgenoemde landen biedt Bingoal zelfs een live videostream aan zodat je met eigen ogen kunt zien of je favoriete paard tijdens zijn rondgang op de drafbaan de vaart er een beetje inhoudt en je mogelijk een leuke winst gaat bezorgen. Vanzelfsprekend staan online exact dezelfde uitgebreide wedmogelijkheden tot je beschikking als wanneer je in een fysiek wedkantoor in zou zetten.

Voetbal

Voetbalmatch met weddenschappen van BingoalLiefhebbers van voetbal worden daarentegen juist overdadig bediend. Je kunt weddenschappen plaatsen in competities van vrijwel alle Europese landen. En als je daar nog niet genoeg aan hebt kun je desgewenst ook uitwijken naar matches die gespeeld worden in Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, Japan en de Verenigde Staten. Bingoal biedt haar spelers tevens de mogelijkheid om een gokje te wagen op talloze wedstrijden die in de loop van het jaar in internationaal competitieverband plaatsvinden. Bij vrijwel alle voetbalwedstrijden waarop je kunt wedden heeft de bookmaker een breed scala aan inzetmogelijkheden voor je klaarstaan. Naast het voorspellen van het eindresultaat van de wedstrijd kun je bijvoorbeeld ook voorspellingen plaatsen op het totale aantal doelpunten van een match en het resultaat na afloop van de eerste helft.

Tennis

Tennis weddenschappen bij BingoalGeef je op het gebied van sportweddenschappen meer de voorkeur aan tennis, dan kan je via Bingoal actief meedoen met het voorspellen van resultaten tijdens diverse internationale toernooien die gedurende het jaar plaatsvinden. Inzetten is in dergelijke gevallen mogelijk op de matches van zowel het ATP-, het WTA- alsook het Challengers-toernooi. Net als bij de voetbalpronostieken wordt ook bij elke tennismatch een reeks verschillende wedmogelijkheden aan de speler getoond. Naast de uiteindelijke winnaar van een match of een volledig toernooi kun je ook gokken op de winnaar van een bepaalde set, het totale aantal games en sets van een wedstrijd en de correcte set score van een match.

Bingoal live

Naast het bekijken van de videostreams vanaf de drafbanen in België en Frankrijk voor de paardenraces kan je ook andere sporten live meevolgen en beleven. Eens je ingelogd bent in je spelersaccount kan je via het Live Stream Center de paardenrennen in eigen land, Zweden, Frankrijk en andere landen live meevolgen. Met de live weddenschappen van Bingoal kan je op diverse sporten een gok plaatsen tijdens de wedstrijd zelf. Een overzicht toont je op welke wedstrijden er op dit moment kan gewed worden, terwijl je op een kalender een overzicht krijgt van aankomende live te volgen wedstrijden. Spelers die het liefst van live wedstrijden meevolgen om vervolgens te gokken zijn bij Bingoal dus aan het goede adres.

Overzicht met aankomende sportweddenschappen op Bingoal.be

Betalingen

Bingoal biedt een keurige reeks betalingsmethoden aan om geld aan een spelersrekening te kunnen toevoegen. Ten eerste is daar natuurlijk de reguliere bankoverschrijving. In dat geval verlangt de bookmaker een minimumstorting van € 10 en zal dit bedrag aan je Bingoal-account worden toegevoegd nadat de organisatie het op haar bankrekening ontvangen heeft, een proces dat enkele dagen in beslag zal nemen. Een snellere methode is daarentegen het verrichten van een storting via Ingenico, maar die optie is echter uitsluitend beschikbaar voor spelers die bankieren via Belfius, ING of KBC. Bancontact/Mister Cash zijn echter ook beschikbaar, en met de kredietkaarten MasterCard en Visa kan je via hipay eveneens jouw account opladen. Het lijstje wordt verder vervolledigd door paysafecard, Skrill en Neteller.

Ook bij overboekingen via Ingenico en hipay verlangt Bingoal een minimumstorting van € 10, maar in tegenstelling tot een overschrijving is bij deze twee betaalmethodes ook een bovengrens van toepassing die op € 2.500 ligt. Na afronding van betaling kun je in de regel meteen over je saldo beschikken om vervolgens via de Bingoal-website weddenschappen te plaatsen, al duurt de verwerking van een klassieke overschrijving wel wat langer. Wanneer je je saldo volledig of deels uitbetaald wilt krijgen moet er ten minste € 30 op je spelersrekening staan.

Klantenservice

Op de website wordt erg gedetailleerd uitgelegd hoe de verschillende spelvarianten bij Bingoal gespeeld kunnen worden. Tevens zijn er tal van pagina’s beschikbaar waarin allerhande voorwaarden en regels worden uitgelegd die op de verschillende activiteiten op de site van toepassing zijn. Mocht er ondanks al die informatie toch nog iets niet duidelijk zijn, dan kan je contact opnemen met de klantendienst. Een live chat is er dan wel niet, toch kan je 24/7 ondersteuning krijgen via het emailformulier op Bingoal.be of door het helpcenter op te bellen. Bingoal houdt er ook een vrij actief social media bestaan op na, zodat je ook via Facebook en Twitter een vraag kan stellen en snel antwoord mag verwachten.

Bezoek Bingoal
https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" class="aligncenter size-full wp-image-1901" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-paardenraces.jpg" alt="Paardenrace op volle gang met Bingoal weddenschappen" width="840" height="229" srcset="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-paardenraces.jpg 840w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-paardenraces-300x81.jpg 300w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-paardenraces-180x49.jpg 180w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-paardenraces-360x98.jpg 360w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-paardenraces-790x215.jpg 790w" sizes="(max-width: 840px) 100vw, 840px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-full wp-image-1902" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-voetbal-weddenschappen.jpg" alt="Voetbalmatch met weddenschappen van Bingoal" width="200" height="200" srcset="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-voetbal-weddenschappen.jpg 200w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-voetbal-weddenschappen-150x150.jpg 150w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-voetbal-weddenschappen-65x65.jpg 65w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-voetbal-weddenschappen-180x180.jpg 180w" sizes="(max-width: 200px) 100vw, 200px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-full wp-image-1903" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-tennis-weddenschappen.jpg" alt="Tennis weddenschappen bij Bingoal" width="200" height="199" srcset="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-tennis-weddenschappen.jpg 200w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-tennis-weddenschappen-150x150.jpg 150w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-tennis-weddenschappen-65x65.jpg 65w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-tennis-weddenschappen-180x179.jpg 180w" sizes="(max-width: 200px) 100vw, 200px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="aligncenter size-full wp-image-3157" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-be.png" alt="Overzicht met aankomende sportweddenschappen op Bingoal.be" width="800" height="307" srcset="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-be.png 800w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-be-300x115.png 300w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-be-180x69.png 180w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-be-360x138.png 360w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bingoal-be-790x303.png 790w" sizes="(max-width: 800px) 100vw, 800px" />

Overzicht

Vergunning FA+116869
Verbonden Casino SV Nevenmaatschappij Belgische PMU
Live Wedden
Highrollers
Games
Aantal Games 28
Voetbal
Tennis
Wielrennen
Veldrijden
Basketbal
Volleybal
Formule 1
Paardenrennen
Isjhockey
Handbal
Snooker
Darts
American Football
Rugby
Golf
Talfatennis
Boksen
Alpineskien
Olympische Spelen
Langlaufen
Aussie Rules
Biathlon
Cricket
Aussie Rules
Futsal
Honkbal
Motoren
Nascar
Politiek
Rallysport
Schaken
Schansspringen
Unihockey
Mobiel
Mobiele Website
iPhone/iPad App
Android App
Betalingen
Minimum Storting € 10
Visa
Bancontact/Mister Cash
Overschrijving
hipay
Skrill
NETELLER
Voucher
iDEAL
Ukash
paysafecard
Uitbetalingen Cheque
Welkomstbonus € 10 (paardenweddenschappen)
Stortingsbonus € 100 (nieuwe en bestaande klanten)
Klantendienst
Refer Friend € 0
24/7 Beschikbaar
Telefonisch
Online Chat
Email
Andere Kansspelen
Online Casino Bingoal
Online Poker

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Recente artikelen

21+ Gokken kan verslavend zijn.
Stop op tijd!
Meer info op: www.stopoptijd.be.

Copyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.