HomeweddenschappenFikse 6.0 quotering voor winst RSC Anderlecht tegen KV Kortrijk

Fikse 6.0 quotering voor winst RSC Anderlecht tegen KV Kortrijk

Fikse 6.0 quotering voor winst RSC Anderlecht tegen KV Kortrijk

In het Constant Vanden Stockstadion ontvang RSC Anderlecht dit weekend KV Kortrijk in wat een amusante wedstrijd belooft te worden. Paars-wit is ijzersterk bezig, en het moge dan ook duidelijk zijn dat ze ook tegen Kortrijk hoogstwaarschijnlijk op eigen veld voor winst zullen zorgen. Dat maakt dat deze Jupiler Pro League wedstrijd een hele interessante is om op te wedden, zeker voor wie nieuw is tot online voetbalweddenschappen. Zo heeft bwin een speciale aanbieding waarmee je met een quotering van liefst 6.00 kan wedden dat RSC Anderlecht het van KV Kortrijk zal halen. Registreer je als nieuwe speler bij bwin.be, wed voor maximaal 10 euro dat Anderlecht het haalt, en bij winst krijg je een quotering van 6.0. Draait de wedstrijd onverwacht anders uit? Bij verlies krijg je jouw inzet gewoon terug, als dat geen goede deal is.

Exclusieve 6.00 Quotering voor Winst RSC Anderlecht

Plaats bij bwin een weddenschap met een speciale 6.00 quotering dat RSC Anderlecht het haalt van KV Kortrijk. Bij eventueel verlies ontvang je jouw inzet tot maximaal € 10 gewoon terug.

https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/anderlecht-bwin.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/anderlecht-bwin.jpg" width="300" height="126" alt="Fikse 6.0 quotering voor winst RSC Anderlecht tegen KV Kortrijk">
<iframe loading="lazy" title="Press conference Besnik Hasi before RSCA - KV Kortrijk" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/0HBgP4QoXaM?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Recente artikelen

21+ Gokken kan verslavend zijn.
Stop op tijd!
Meer info op: www.stopoptijd.be.

Copyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.