Naar inhoud gaan

Augustus is feestmaand in het online casino bij Circus.be

Circus.be Tournaments

Augustus is over het algemeen één van de zonnigste maanden van het jaar, en hierdoor geldt augustus dan ook als één van de mooiste maanden. Bij Circus.be wordt deze mooie maand alleen maar beter gemaakt door een spectaculair aanbod aan toernooien. Zo is er een toernooi dat heel de maand door loopt, vier wekelijkse toernooien en elke dag is er ook een dagelijks toernooi waarmee je prijzen kan winnen. Elk toernooi heeft zijn eigen hoofdprijs, die stuk voor stuk een mooie beloning zullen zijn.

Wat kan ik allemaal winnen met deze toernooien bij Circus.be?

Met de dagelijkse toernooien valt er elke dag een mooie cashprijs van € 500 klaar. Naast je eerste deelname is het ook mogelijk om je nog twee keer opnieuw in te kopen in het toernooi voor € 2.

Met de wekelijkse toernooien valt er niet alleen een zeer mooie bonus van € 500 te winnen, maar ook een zeer speciaal reispakket naar Marbella met twee overnachtingen in het viersterrenhotel Senator Marbella Spa Hotel. Met deze prijs krijg je ook toegang tot het spagedeelte van het hotel. In deze toernooien kan je je ook twee keer opnieuw inkopen voor € 5.

De hoofdprijs van het maandelijks toernooi is een zeer mooi verblijf voor drie nachten in een driesterrenhotel in Tunesië. In dit reispakket zit ook een echte avonturiersdag inbegrepen, met een quadtour met gids. Hiernaast staan ook nog bonussen van € 25 tot € 500 klaar voor de andere winnaars van het toernooi. Ook hier kan je je twee keer opnieuw inkopen, opnieuw voor € 5.

Indien je deze toernooien ontdekt als nieuwe speler bij Circus.be is dit ook hét ideale moment om een account aan te maken. Met het aanmaken van een nieuw account krijg je namelijk direct een bonus van € 5, zonder dat je iets hoeft te doen. Je krijgt nog een verdere bonus van € 5 door je gsm-nummer te valideren bij je accountgegevens. Als laatste staat er ook nog een mooie stortingsbonus van 100% tot € 250. Zo kun je met een bedrag van bijvoorbeeld € 75 een bonus van € 75 verdienen. Op deze manier kun je alvast met een positieve noot beginnen aan de toernooien die deze maand bij Circus.be doorgaan.

Maak kans op tal van mooie prijzen met dit Circus.be toernooi

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *