Naar inhoud gaan

Deal or No Deal bij Magic Wins, het ligt allemaal in jouw koffer

Deal or No Deal dice slot

Magic Wins heeft onlangs een nieuwe game toegevoegd aan haar assortiment, en we kennen het basisidee allemaal wel. Het nieuwe spel heet Deal or No Deal en is gebaseerd op de gelijknamige show op TV. In Deal or No Deal zijn er veel bonusmogelijkheden en dus een grote kans op grote winsten. We stellen het spel even voor.

Deal or No Deal

Deal or No Deal is een dice slots game met tien winnende lijnen. Om een prijs te winnen, moet je minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar op een winnende lijn draaien. Er is het ook het wildsymbool dat fungeert als een joker, zodat je toch een winnende lijn kan creëeren. Daarnaast fungeert het ook als bonussymbool. Als je drie wildsymbolen naast elkaar hebt gerold op een winnende lijn, dan wordt de bonusgame Deal or No Deal geactiveerd. Hierin moet je een koffertje kiezen met een bedrag. Je kan dit bedrag weigeren en een overblijvend koffertje kiezen.

Nog een bonusgame is The Player’s Choice. Hier krijg je drie koffertjes, waarvan je één moet kiezen. Van dit koffertje krijg je een bonus. Nadien wordt getoond hoeveel bonussen in de andere twee koffertjes zat. Een derde bonusgame is The Banker’s Choice. In deze bonusgame krijg je vijf koffertjes voorgeschoteld. Je kan een koffer kiezen en het bedrag aanvaarden, of een ander koffertje kiezen. Je kan slechts één keer een ander koffertje kiezen.

De laatste bonusmogelijkheid is Supergames. Deze worden geactiveerd als je 100 maal je inzet wint. Hierin moet je aan een rad draaien, waarbij je nog meer Supergames kan winnen. Bonusmogelijkheden in overvloed, waardoor Deal or No Deal een echte aanrader en klassieker is.

Speel Deal or No Deal bij Magic Wins