Naar inhoud gaan

Dobbelen door de eeuwen heen bij betFIRST

Dobbelen door de eeuwen heen bij betFIRST

Het nieuwe jaar mag dan wel begonnen zijn, dat verandert niets aan de werking van onze bookmakers. Zo blijft ook betFIRST verder games uitbrengen, net zoals ze dat in 2018 ook al deden. Zo zijn er bijvoorbeeld twee nieuwe dobbelspellen verschenen op de website, gloednieuwe pareltjes. Zowel Tales of Sand als Colony Dice zijn twee dobbelspellen die hetzelfde doel en dezelfde werking hebben, maar er zijn toch ook verschillen. Tales of Sand speelt zich af in een zanderige omgeving, alsof je in een oude woestijn bent, terwijl Colony Dice zich lijkt af te spelen aan boord van een ruimtetuig.

Tales of Sand

Slot Tales of Sand In dit nieuwe dobbelspel van betFIRST beschik je over tien verschillende dobbelstenen die per drie verdeeld worden over vier velden van elk drie kolommen. De bedoeling is om zoveel mogelijk dezelfde stenen te gooien op de vijf mogelijke winnende lijncombinaties. Het spel beschikt over twee speciale features: als je drie bonusstenen gooit in hetzelfde veld, dan start het bonusspel Weldaad van het Zand. Datzelfde bonusspel start ook als u de veertig rondes van de zandloper weet uit te spelen.

Colony Dice

Colony dice Colony Dice is een ander nieuw dice game van betFIRST en het biedt je tien verschillende dobbelstenen waarmee je telkens groepjes van drie gooit in de vier velden van elk drie kolommen. Om zoveel mogelijk te winnen, gooi je zoveel mogelijk dezelfde soort ogen en profiteer je van de vijf mogelijke winnende lijncombinaties. Dit spel heeft een heel futuristische lay-out en speelt zich af in de toekomst aan boord van een ruimtetuig. Als je drie bonusstenen verzamelt binnen hetzelfde veld, start vanzelf de bonus game.

Erop of eronder

Naast de games, kan je ook profiteren van de promoties bij betFIRST, zoals de welkomstbonus van 200%. Verder kan je ook lid worden van de Lucky Dice Club waar je € 5 krijgt per storting van € 50. Bovendien krijg je elke woensdag een free bet van € 10 zodra je voor minstens € 10 stort.

Ontdek deze nieuwe games bij betFIRST