Naar inhoud gaan

Een adventskalender vol lekkers bij Unibet

Adventskalender

De kerstperiode is weer aangebroken, en dat blijft nog steeds een warme periode vol met geschenken en een gezellige sfeer. Iets wat we allemaal wel zullen kennen is de adventskalender: een kalender gevuld met chocolade, en elke dag mag je een vakje openen met de datum van die dag op. Dan krijg jij een lekker chocolaatje, of een andere traktatie.

Maar wat als je deze adventskalender vol lekkers niet alleen bij jou thuis kan krijgen, maar ook voor jouw weddenschappen bij Unibet? Unibet heeft namelijk hun eigen adventskalender gelanceerd, waarmee jij allerlei mooie bonussen kan krijgen en elke dag weer kan genieten van allerhande mooie promoties.


Pak de beste promoties en aanbiedingen uit

In de voorbije dagen van de adventskalender zijn er al een paar heel aantrekkelijke bonussen en promoties gepasseerd. De adventskalender werd geopend met een mooi aanbod: je kreeg al direct tien gratis spins op de slotmachine Twin Spin Deluxe, zonder dat je daar ook maar iets voor hoefde te doen. Verder kon je ook genieten van een stortingsbonus van 50% tot € 10. Door een storting van € 15 over te maken kreeg je daar dus ook een bonus van € 7,5 nog bovenop.

Adventskalender

Een van de mooiste promoties die al zijn gepasseerd is de prijstrekking gelinkt aan blackjack. Per keer dat je won van de croupier in live blackjack won je een ticket voor een mooie loterij, met een totale prijzenpot van € 10.000. In totaal vielen 55 spelers in de prijzen, met een maximumprijs van € 1.000.

Het is niet omdat deze promoties al zijn gepasseerd dat er niets interessants meer aan zit te komen. Zo komt er in de toekomst nog een stortingsbonus van 50% tot € 25, zodat jij nog een mooie bonus kan krijgen als een mooi cadeautje. Verder zal je ook nog een risicovrije weddenschap van € 5 krijgen als je € 5 inzet op het Money Wheel van Unibet. Ook zal je nog kunnen genieten van een verhoogde winst van 25% als je een meervoudige weddenschap van vier weddenschappen plaatst. Wanneer deze promoties komen zal je echter zelf moeten ontdekken, want dat is nu eenmaal deel van de magie van het kerstfeest!

Ontdek de adventskalender bij Unibet