Naar inhoud gaan

Herontdek het verleden met bwin

Charlie Chance

We maken een sprong door de tijd en keren terug naar het nabije en het verre verleden dankzij bwin. Beide cartoonwerelden geven ons leuke personages en een verhaallijn. We beginnen bij een vrouwelijke duivel die Charlie een kans geeft te overleven – als hij niet sterf van de angst. Duiveltjes en doodskoppen helpen de duivel met Charlie angst aan te jagen in het vagevuur. Voor wie liever geen donker spel speelt, is er een kleurrijker en fleuriger spel in de middeleeuwen. Er zijn niet alleen een prins en een prinses, maar ook een koning en zijn kasteel. Welk spel speel jij eerst?

Charlie Chance

Charlie Chance Dankzij Play’n GO keren we eerst terug naar de tijd van zwart-wit tv. In dit slotspel vallen gekleurde symbolen naar beneden als jij draait, en misschien eindigen ze wel op de horizontale winlijnen. Soms valt een duivelse vrouw naar benden. Als je twee of meer van deze Scattersymbolen verzamelt, krijg je een re-spin. Hierbij worden de rollen met Scatters vastgehouden terwijl de andere nog eens draaien. Verzamel je nu nog een Scatter, dan activeer je de Free Spins modus. Hier krijg je de XReelz-functie die je op één rol een multiplier geeft. De grootte van de multiplier hangt af van het aantal Scatters dat op je scherm staan.

Medieval Mania

Medieval Mania Nu gaan we verder het verleden in met 1x2Gaming. Als jij de slotmachine laat draaien, heb je de kans Wildsymbolen – het kasteel – te verzamelen. Deze vervangen andere symbolen zodat jij gemakkelijker wint. Ook Scattersymbolen vallen naar beneden. Wanneer je drie van deze krijgt, start de Freespin Feature. Hierbij krijg je vijf gratis spins waarbij je de kans krijgt een Wild te laten vallen. Deze wordt tijdens de feature een Sticky Wild, wat wil zeggen dat het blijft staan bij de volgende spin. Elke Sticky Wild geeft je een extra gratis spin.

Allerhande spellen

Op bwin zijn er tal van spellen die je kan spelen. Er zijn vele slotspellen beschikbaar, waaronder nieuw spellen en exclusieve spellen. Naast degene die bwin aanraadt, vind je er klassiekers, 234Ways games en de Books serie. Er zijn ook heel wat tafelgames waar je uren van kan genieten, zoals blackjack, Europese en Franse roulette en video poker. Elk uur kan je ook een jackpot winnen in tal van spellen. Word jij de volgende gelukkige winnaar?

Ontdek deze nieuwe games bij bwin