Naar inhoud gaan

Magische prijzen te winnen in het zomertoernooi bij Magic Wins

Zomertoernooi Magic Wins

Magic Wins brengt extra spanning in onze zomervakantie met een grote wedstrijd. In dit nieuwe zomertoernooi van Magic Wins vallen er meteen ook enkele grote prijzen te winnen. Zo is er een grote prijzenpot van maar liefst meer dan € 8.000. De hoofdprijs zal wel het meest gegeerd zijn, deze is namelijk een splinternieuwe Fiat 500.

Om deel te nemen aan dit zomertoernooi moet je natuurlijk een account hebben bij Magic Wins. Eens je ingelogd of ingeschreven bent, kan je meteen deelnemen aan dit toernooi. Deelname aan dit toernooi is heel erg gemakkelijk: je moet enkel een overschrijving van € 25 overmaken naar jouw account bij Magic Wins, en je hebt al deelgenomen. De prijzen worden namelijk geloot. Je krijgt voor de loterij per overschrijving van € 25 een ticket. Let wel op, je moet ook effectief spelen met jouw overgeschreven geld. Elke schijf van van € 25 moet ook effectief opgespeeld worden om geldig te zijn. Je hebt nog de kans van 15 juli tot en met 15 augustus 2017 om over te schrijven en te spelen, en zo dus tickets te verdienen.

In dit toernooi vallen de eerste 30 getrokken namen in de prijzen. De eerste plaats wint de hoofdprijs, en mag zich dus de nieuwe eigenaar van een gloednieuwe Fiat 500 noemen. De tweede en derde plaats winnen een bonus van niet minder dan € 1.000. De vierde en vijfde plaats zullen zich een bonus van € 600 rijker zien worden. De zesde tot en met de tiende plaats krijgen een bonus van € 400. De elfde tot en met de twintigste winnen een bonus van € 200. De rest van de winnaars, plaatsen 21 tot en met 30, krijgen een bonus van € 100 op hun account.

Neem deel aan het zomertoernooi bij Magic Wins

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *