Naar inhoud gaan

Nieuw slotsplezier bij Circus.be

Circus.be Logo

Bij Circus zijn er opnieuw drie nieuwe games toegevoegd aan het assortiment slotsspelletjes. Het gaat om de games Temple of Secrets, Fruitful Siesta en Dancing Dragon. We stellen deze games even voor zodat je direct kan gaan spelen in het online casino van Circus.be.

Temple of Secrets

Temple of Secrets is een nieuwe slotmachine met 50 winnende lijnen. Je moet minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar rollen om een prijs te winnen. Het Wildsymbool fungeert als een joker en je kan er ook een grote bonus mee verdienen. Als je een veld vol Wildsymbolen rolt, win je de jackpot van 20 keer je inzet. Het Scattersymbool is ook aanwezig. Als je minstens drie Scattersymbolen rolt, win je tien gratis spins. In deze gratis spins kan je prijs vermenigvuldigd worden waardoor je prijs tot tien keer vermenigvuldigd kan worden.

https://www.youtube.com/watch?v=aepEOKAz7SA

Fruitful Siesta

Fruitful Siesta is een nieuwe slotmachine met tien winnende lijnen. Om een prijs te winnen moet je minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar rollen om een prijs te winnen. Winsten worden van links naar rechts en van rechts naar links uitbetaald. Het Wildsymbool fungeert als joker en verschijnt alleen op de middelste rol. Als je een Wildsymbool rolde worden de gerolde symbolen omgedraaid. Elk symbool heeft een aparte muntwaarde zodat je ook hiermee nog prijzen kan winnen. Daarna wordt er opnieuw gerold. Hoe meer Wildsymbolen je weet te verzamelen, hoe meer stacked symbolen je kan krijgen en hoe groter je mogelijke winst wordt.

Dancing Dragon

Dancing Dragon is nog een nieuwe slotmachine met 50 winnende lijnen. Hier moet je ook minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar rollen om een prijs te winnen. Het Wildsymbool fungeert als een joker. De bonusronde levert je tien gratis spins op en wordt gelanceerd door minstens drie Scattersymbolen te rollen. Je kan hier ook extra Wildsymbolen krijgen die gegarandeerd op de rollen verschijnen. Deze extra Wildsymbolen verdien je door een speciaal symbool te rollen in de gewone spins.