Naar inhoud gaan

Piratenschatten in de nieuwe games bij Unibet

Pirate Gold

Ook in juni brengt Unibet weer goed nieuws. De zomer is praktisch terug in het land, en dit wordt gevierd met een uitbreiding van het assortiment slotmachines. Pirate Gold draait rond het vinden van grote schatten op zee. Ga samen met de stoere piraten op zoek naar de grote schatten die de zee herbergt. In Jackpot Raiders ga je samen met twee schattenjagers op zoek naar goud en andere schatten in oude tempels. Let wel op voor de valstrikken die langs de weg verborgen zijn.

Pirate Gold

Pirate Gold Pirate Gold heeft in totaal 40 lijnen waarop symbolen in een winnende combinatie moeten gerold worden. Het Wildsymbool zal als joker fungeren, maar zal nooit op de eerste rol tevoorschijn komen. Het Bonussymbool zal je tien gratis spins opleveren als je het drie keer rolt. De piraten zullen Wildsymbolen worden tijdens de gratis spins. Een andere bonusmogelijkheid is de Lucky Treasure Bag feature. Deze wordt geactiveerd door minstens acht keer de zak met geld te rollen. Tijdens deze feature krijg je drie spins om geldzakken te verzamelen. Iedere keer dat je een geldzak of een schatkist rolt worden de gratis spins opnieuw naar drie gereset.

Jackpot Raiders

Jackpot Raiders Jackpot Raiders bevat dan weer 20 lijnen. Deze game heeft heel wat speciale symbolen die je winsten zullen verhogen. Naast het Wildsymbool zijn er kaarten van verschillende regio’s die je zal vinden. Na vijf kaarten van één regio te winnen krijg je tien gratis spins én een jackpotedelsteen. Het verzamelen van vijf edelstenen levert je de bijhorende jackpot op. Door minstens drie Scattersymbolen te rollen mag je één van de vijf kisten kiezen. In deze kisten zitten muntwinsten, één kaart of het bonusspel. In het bonusspel ga je samen met één van de schattenjagers op zoek naar schatten. Afhankelijk van de route win je steeds grotere prijzen, maar er zijn wel meer valkuilen en andere risico’s op de gouden routes…

Voor alle spelers

Bij Unibet zal je heel wat andere games ontdekken naast deze twee zeer leuke slotmachines. Niet alleen zal je er andere slotmachines ontdekken, maar ook andere soorten casinogames zoals roulette en blackjack zijn bij Unibet speelbaar. Het ruime aanbod aan games per categorie én de grote diversiteit aan categorieën zorgen ervoor dat al vlug zal vinden wat je graag speelt. Eens je hebt ontdekt wat je graag speelt kan je meedoen aan de toernooien die Unibet regelmatig organiseert. In deze toernooien liggen grote prijzen voor het grijpen.

Ontdek deze nieuwe games bij Unibet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *