Naar inhoud gaan

Reis naar het exotische Carousel

Jungle Stripes

Hou je ogen open en kijk af en toe rondom je, want we gaan op avontuur met Carousel. We trekken de gevaarlijke jungle in waar de tijger op jacht is. Zijn prooi? Winlijnen. Hij wil even graag winnen als jij en helpt je graag. In Jungle Stripes is de tijger je vriend. Daarna trekken we naar de Inca’s in Machu Pacha die geïnspireerd waren door de Chinezen. Ze wagen hun kans tijdens een dobbelstenenslotspel waar jij mag aan deelnemen. Het geluk zit in de kleine dingen, en zeker op avontuur kan je al het geluk gebruiken.

Jungle Stripes

Jungle Stripes Let goed op waar je loopt, want in de BetSoftGaming jungle is de tijger Wild. Wanneer hij op de rol van dit slot game valt, spreidt hij zich uit over de volledige rij. Nu is je kans op het behalen van één van de tien winlijnen niet alleen groter, je krijgt ook een gratis spin waarbij je Wild-rij blijft staan. Tijdens elke draai heb je de kans om een Moonglow symbool te laten vallen. Dit is een Scattersymbool dat bij het verzamelen van drie symbolen de Free Spin modus activeert. Hierbij ontvang je tien gratis spins waar het Wildsymbool nog steeds kan verschijnen.

Machu Pacha

Machu Pacha Kijk goed uit, want de vloer is lava! Gaming1 stelt een met lava gevuld slot game voor in een Chinees thema. Dobbelstenen worden afgewisseld door Chinese dobbelstenen die meer waarde hebben. Met 36 winlijnen is de kans op winst groot, maar de kans om nog meer te winnen bestaat ook. Er is niet alleen een Wildsymbool dat alle andere symbolen kan vervangen, maar ook een Lava Wildsymbool dat de winlijnen vermenigvuldigt en je een gratis extra spin geeft. Daarnaast kan een Bonussymbool je ook geluk brengen, want deze activeert de Bonus Inferno. Hierbij heb je zes lijnen in plaats van vijf, maar nog steeds evenveel winlijnen.

Online toernooien

Op de website van Carousel kan je het avontuur doortrekken dankzij de toernooien die ze organiseren. Speel een spel en beland in het klassement waar medespelers hetzelfde doel hebben als jij: bovenaan het klassement eindigen. De persoon die als eerste eindigt, gaat met een prijs aan de haal. Dit kan zowel een geldprijs als een prijs in natura zijn, zoals een auto. Deelnemen kan vanaf € 1 en op de infopagina van de toernooien kan je alle deelnemers en hun huidige positie zien. Probeer jij te winnen?

Ontdek deze nieuwe games bij Carousel