Naar inhoud gaan

Tal van jubileumpromoties bij Blitz ter ere van vijfde verjaardag

Jubileumpromo's bij Blitz

Dit jaar bestaat het online casino Blitz maar liefst vijf jaar, en dat mag zeker en vast uitbundig gevierd worden. Zo worden er een heleboel bonussen uitgedeeld aan de spelers, en is er exclusief een nieuwe game toegevoegd aan het assortiment.

Zo was er vorige week een stortingsbonus van 50% tot € 350 voor alle spelers bij Blitz, nieuw en oud. De week ervoor was er nog een storingsbonus van 25%, en nu is er ook nog steeds een heus jubileumtoernooi.

De bonussen die nu beschikbaar zijn, zijn daarentegen ook niet minder goed. Er is nu namelijk een stortingsbonus van 100% tot € 350. Als je dus bijvoorbeeld een storting van € 125 overmaakt naar jouw account bij Blitz, krijg je van Blitz nog een bonus van € 125 erbij. Nieuwe spelers bij Blitz kunnen zeker en vast ook meegenieten van het jubileum van Blitz. Er is namelijk ook een mooi welkomstgeschenk: een welkomstbonus van € 10. Het enige wat je moet doen om die bonus te krijgen is een nieuw account aanmaken bij Blitz.

Verder is er ook de nieuwe dice game Pure. Er zijn vier vlakken waarin dobbelstenen worden gerold. Je moet minstens 100 punten verzamelen om een prijs te winnen, en die punten verzamel je door drie dezelfde dobbelstenen horizontaal of diagonaal naast elkaar te rollen. In de bonusronde kan je nog extra punten verzamelen, of Mystery Games winnen door aan het bonuswiel te draaien. Je gaat de bonusronde in door drie bonusdobbelstenen naast elkaar te rollen. In de Mystery Games win je gegarandeerd de maximumwinst als je winst behaalt.

Het jubileumtoernooi vindt plaats tussen 17 en 23 juli, deelname is gratis. Er is een prijzenpot van € 1.300 cash en € 900 in bonussen. De hoofdprijs bedraagt niet minder dan € 500. Om een deel van de mooie prijzenpot te winnen moet je de hoogste score behalen in de dice game Pirate Dice.

Neem deel aan het jubileumtoernooi bij Blitz

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *