Naar inhoud gaan

Verkrijg de gunst van de Olympische goden op Circus.be

Voorbeeld van slotgame Ancient Fortune Poseidon WowPot Megaways

Volg de mythologische avonturen van Poseidon, Zeus en Hades in twee nieuwe spellen van Circus.be. In Ancient Fortunes: Poseidon WowPot! Megaways, volg je de Griekse god van de zee naar zijn paleis onder het water. Speel en maak kans om een van de vier waanzinnige jackpots van de zeegod te winnen. Reis vervolgens naar Olympus en de onderwereld in de slotgame Rise of Olympus 100, waar de goden hun gaven gebruiken om je te helpen op je avontuur. Bezoek Circus.be om te zien wat de krachten van de Olympische goden voor je kunnen doen.

Technische eigenschappen Speel deze games bij Circus.be
Ancien Fortunes: Poseidon WowPot! Megaways Rise of Olympus 100
Developer Triple Edge Studios Play’n GO
Payline 117.649 Cluster Pays
Volatiliteit Hoog Hoog
RTP 86,93% 96,20%

Ancient Fortunes: Poseidon WowPot! Megaways

Voorbeeld van slotgame Ancient Fortune Poseidon WowPot Megaways In de diepten van de oceaan ligt het majestueuze paleis van Poseidon en het nieuwe slotgame van Triple Edge Studios. Met een grid van 6 rollen en een extra, heb je 117.649 manieren om te winnen. Win meer met Rolling Reels: winnende symbolen worden verwijderd om plaats te maken voor nieuwe symbolen. Met 4 Scattersymbolen ontvang je 12 gratis spins. Verzamel Wildsymbolen om het bonusspel te activeren en een van de progressieve jackpots te winnen. De WowPot begint bij € 2.000.000, de Major bij € 50.000, de Minor bij € 100 en de Mini bij € 10. Zet nu in tussen € 0,10 en € 20 om de volgende god van Olympus te worden. Geef je de voorkeur aan Zeus? Speel dan Zeus Ancient Fortunes, van dezelfde ontwikkelaar. Er is ook een andere versie van Ancient Fortunes: Poseidon Megaways, met vaste jackpots.

Rise of Olympus 100

Voorbeeld van slotgame Rise of Olympus 100 Bij deze slotgame reis je naar Olympus en de onderwereld. In Rise of Olympus 100, bundel je je krachten met de drie goden Hades, Poseidon en Zeus. Op een veld van 5×5 win je wanneer er 3 of meer symbolen in een rij of een kolom staan. Winnende combinatie worden verwijderd. Speel het hele veld leeg en win 50x je inzet (je kan tussen € 0,20 en € 10 inzetten). In de Hand van God-functie, verandert Hades een reeks symbolen, verwijdert Zeus twee reeksen symbolen en levert Poseidon een of twee Wildsymbolen op. Met 3 combinaties van goden-symbolen in één ronde activeer je de Toorn van Olympus. Met de Free Spins functie kun je tot 100 gratis spins winnen. Tijdens de Free Spins blijft de Multiplier stijgen en kan oplopen tot x100. Vind je dit spel leuk? Dan zijn Play’n Go “Rise of” slotgames iets voor jou.

Word lid van de Circus Club

Geniet van de voordelen van de Circus Club bij het spelen van slotgames. Verdien coins wanneer je casinospellen speelt of online wedt, maar ook in de deelnemende speelhallen. Wissel vervolgens je coins in voor fysieke cadeaus of geld om verder te spelen en in te zetten. Verzamel ook punten om je status te verhogen. Als je een nieuwe status bereikt, krijg je een sleutel om aan het prijzenrad te draaien. Open tussen de 1ste en 7de van elke maand je gratis Gift Box om meer coins te winnen. Ga nu op Circus.be om coins te verzamelen en een heleboel cadeaus te winnen.

Ontdek de nieuwe games van Circus.be