Naar inhoud gaan

Verschillende toernooien in de aanbieding bij Napoleon Games

Napoleon Logo

Zeg nu zelf, waarom zou je het bij één simpel spelletje houden als je kan deelnemen aan een heus toernooi? Die vraag hebben de medewerkers van Napoleon Games zich duidelijk ook gesteld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze een betrekkelijk groot aanbod van toernooien aanbieden aan hun nieuwe en ervaren spelers.

Er zijn drie soorten toernooien beschikbaar, maar ze worden heel frequent opgestart en de naam van het evenement verandert naargelang het moment van het jaar. Zo spelen ze in op de seizoenen en organiseren ze zowel Winter Weekends als Summer Weekend bijvoorbeeld. In elk toernooi zijn er 65 beschikbare spellen.

All-in Tournament

Het eerste soort toernooi heet All-in Tournament. Iedereen kan en mag deelnemen aan dit toernooi, maar om aanspraak te kunnen maken op een prijs, moet je minstens 100 rondes spelen en in elke ronde moet je minstens € 2,50 inzetten. Tijdens een All-in Tournament zit er € 1.000 in de pot en de eerste winnaar gaat naar huis met € 300. Om het toernooi te winnen, moet je de grootste winst behalen van alle deelnemers.

Chilly Weekends en Sunny Weekends

Het tweede soort toernooi heet Weekend. Er zijn zowel Chilly Weekends als Sunny Weekends. Iedereen kan en mag deelnemen aan dit toernooi, maar om aanspraak te maken op een prijs, moet je minstens 100 rondes spelen en in elke ronde moet je minstens € 0,10 inzetten. Tijdens een Weekend zit er € 300 in de pot en de eerste winnaar gaat naar huis met € 90. Om het toernooit te winnen, moet je het meest aantal rondes gespeeld hebben van alle deelnemers.

Winter en Summer Races

Het laatste soort toernooi heet Race en naargelang het seizoen zijn het Winter Races of Summer Races. Het toernooi is voor iedereen toegankelijk, maar je kan pas een prijs winnen als je minstens 100 rondes speelt met minstens € 0,10 inzet per ronde. Tijdens een Race is er € 300 te verdelen en wint de eerste winnaar € 90. Om dit toernooi te winnen, moet je van alle deelnemers de grootste procentuele winst behalen over 20 opeenvolgende rondes.

Neem deel aan de casino tournaments bij Napoleon Games