Naar inhoud gaan

Winter is coming to bwin met Game of Thrones slots game

Game of Thrones 243 slots

Winter is coming, en het zevende seizoen van de razend populaire serie Game of Thrones is weer gelanceerd. Na een jaar wachten zullen ontdekken we wat er verder gebeurt met onze favoriete personages. Doorheen de vorige zes seizoenen hebben we veel favorieten verloren, maar ook een paar favorieten bijgekregen. Het zal maar afwachten zijn wat er gebeurt, want je weet maar nooit welke wending het verhaal ditmaal aanneemt. Zoals al veel gezegd in de serie, ‘Valar Morghulis’, all men must die, en dat is exact wat er in de laatste jaren is gebeurd in Game of Thrones. Om nog wat meer in de stemming te komen heeft bwin trouwens een nieuw spel gelanceerd in hun online casino. De nieuwe game heet Game of Thrones 243.

Game of Thrones 243 is een nieuwe slotmachine met 243 winnende lijnen. Je moet minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar rollen om een prijs te winnen. Het Wildsymbool fungeert in deze game als joker. Zo kan je alsnog een prijs winnen als je nog geen prijs had gewonnen. Ook het Scattersymbool krijgt zijn plaatsje in dit spel, in de vorm van de Iron Throne. Als je twee Scattersymbolen rolt, win je de Scatter bonus. Met deze Scatter bonus win je gegarandeerd het dubbele van je inzet.

Als je drie of meer Scattersymbolen weet te rollen activeer je de bonusgame waarin je gratis spins kan binnenrijven. Hoeveel gratis spins je wint, hangt van welk groot huis van Westeros je kiest. Afhankelijk van welk huis je kiest worden je prijzen ook nog vermenigvuldigd, en zal het schild van het grote huis dat je koos een stacked symbool aannemen. Je kan op deze manier tot 18 gratis spins winnen, of je prijs vervijfvoudigen. Zo kan je tijdens de bonusronde er ook voor kiezen om te wedden met je winst. Je moet dan kop of munt spelen, en als je wint, wordt je winst verdubbeld. Als je verliest, gaat ook je winst verloren.

Ontdek Game of Thrones 243 bij bwin

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *