Naar inhoud gaan

Zoeken naar zilver op Betway

Book of Captain Silver

Of je nu op zoek bent naar kapitein Silver of naar zilveren munten, op Betway zal je het vinden. Op het schip van kapitein Silver staat een gevulde schatkist, wachtend op jou om de jackpot te winnen. Verzamel genoeg piratenboeken en misschien ben jij wel de gelukkige piraat die met de buit gaat lopen in Book of Captain Silver. Zilveren munten kan je winnen in Silver Sea. Uiteraard zijn deze objecten veel meer waard dan alle andere symbolen en kan je dus veel winnen. Zet de kanonnen maar klaar en val aan!

Book of Captain Silver

Book of Captain Silver All41 Studios brengt ons naar een piratenschip met een gevulde schatkist aan boord. Laat de rollen draaien en hoop op het Wild- en Scattersymbool. Deze is afgebeeld als een piratenboek, en bij het behalen van drie of meer van deze symbolen krijg je tien gratis spins. Maar niet getreurd, ook één boeksymbool kan je al geluk brengen. Met één zo’n symbool bestaat de kans dat kapitein Silver je aan zijn rad laat draaien. In deze Captain's Wheel Bonus maak je kans op de Mini, Minor, Major en Mega jackpot.

Silver Sea

Silver Sea De zilveren munt van Gold Coin Studios wil iedereen hebben. In dit slotspel betaalt het Muntsymbool meer uit dan alle andere symbolen. Het is ook het enige symbool dat niet op een van de 20 winlijnen moet liggen om uitbetaald te worden. Ook het symbool van het schip met FS op de vlaggen wil je verzamelen. Drie of meer van deze symbolen geven je namelijk gratis rondes aan het free spins-rad. Op elk segment van dit rad vind je niet alleen de getallen die het aantal gratis draaien aanduiden, maar ook een vermenigvuldiger. Deze vermenigvuldigt het bedrag dat je gewonnen hebt met alle combinaties uitgezonderd het muntsymbool.

Sportwedden

Naast tal van casinospellen zoals slotmachines, dice games en kaartspellen, kan je op de website van Betway heel wat sportweddenschappen aan gaan. Bekende sporten hebben uitgebreide wedopties, terwijl minder bekende sporten ook aan bod komen. Dankzij de Betway Boosts kan je voor een kleine prijs veel winst maken als je juist gokt. Uiteraard zijn dit niet de gemakkelijkste weddenschappen, maar wel de spannendste, zoals of een bepaalde speler in beide helften van een voetbalmatch scoort, en of een ploeg wint ondanks dat beide ploegen scoren. Durf jij de weddenschap aangaan?

Ontdek deze nieuwe games bij Betway