Homeweddenschappenbet365

bet365

bet365

bet365 is een Engelse online bookmaker die in 2000 werd opgericht in de stad Stoke-on-Trent. In maart 2001 werd het online platform gelanceerd, en sindsdien is bet365 één van de vlugst groeiende gokbedrijven in Engeland. In België opereert bet365 echter niet legaal, dit omdat er tot op heden geen licentie werd gegeven aan het bedrijf. Zodoende is het voor Belgische spelers illegaal om bij deze goksite te spelen, en zou je bijvoorbeeld geen hulp krijgen in het geval dat je wel zou wedden bij deze partij. Bij bet365 worden in andere landen een groot aantal sporten aangeboden om op te wedden naast een uitgebreid assortiment van live weddenschappen. Tijdens de wedstrijd worden er dan ook live updates gegeven over de wedstrijd. Er worden ook eerste stortingsbonussen aangeboden aan de spelers, naast verbeterde odds op een selectie wedstrijden.

https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bet365-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/bet365-logo.png" width="300" height="174" alt="bet365">

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Andere LandenCopyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.