Betcenter

Betcenter is een gokkantoor van Oostenrijkse origine dat sinds 2005 ook actief is op de Belgische markt. Vandaag de dag is Betcenter een van de meest gewaardeerde aanbieders van sportweddenschappen. Betcenter beschikt naast hun website ook over meer dan 150 fysieke verkooppunten en daarmee zijn ze een van de grootste aanbieders in België. In 2014 kregen ze van de Belgische Kansspelcommissie hun licentie voor hun verkooppunten en hun website met nummer FA+ 116594. Betcenter beschikt over een mooie welkomstbonus die je krijgt wanneer je een nieuwe account aanmaakt. Daarna kan je weddenschappen afsluiten op maar liefst 27 verschillende sporten. Je kan zowel op voorhand inzetten als live tijdens de wedstrijd, en dat zowel op je computer als in de mobiele applicatie.

Types sportweddenschappen

Betcenter biedt je de mogelijkheid om weddenschappen af te sluiten op niet minder dan 27 verschillende sporten in competities van alle niveaus en van overal ter wereld. In die 27 sporten zitten natuurlijk de bekende sporten die onze wereld monopoliseren zoals voetbal, basketbal of tennis, maar ook veel kleinere sporten zijn toegankelijk via Betcenter. Zo kan je perfect weddenschappen afsluiten op darts, bandy of biatlon.

Betcenter live betting

Voetbal

Voetbal is een van werelds grootste sporten, vandaar dat je bij Betcenter onnoemelijk veel weddenschappen kan afsluiten op deze sport. Betcenter organiseert haar weddenschappen in meer dan 65 verschillende competities, zowel grote competities zoals de Eredivisie, La Liga en de Bundesliga, maar ook kleinere competities zoals de Zuid-Afrikaanse K League 1 of de Slowaakse Fortuna Liga.

Tennis

Betcenter biedt niet enkel de mogelijkheid aan om weddenschappen af te sluiten op grand slam toernooien, want je kan ook wedden op meer dan 10 verschillende nationale competities zoals er zijn in Australië, Egypte of Thailand. Welke competitie je ook kiest, Betcenter zal altijd voor een link zorgen die je naar de complete statistieken van elke speler brengt.

Betcenter live

Betcenter heeft op haar website een duidelijk onderscheid gemaakt tussen prematch weddenschappen en de live wedstrijden aan de hand van een handige menubalk bovenaan het scherm. Per sport kan je zien welke wedstrijden bezig zijn en zo weet je onmiddellijk op welke wedstrijden je nog kan inzetten. Afhankelijk van welke sport je selecteert, krijg je een bepaald virtueel beeld van de huidige toestand en een ruim overzicht van de details waar je op kan inzetten. Deze details zullen per sport verschillen en de sport bepaalt ook de hoeveelheid details.

Betcenter app

Zoals veel moderne gokkantoren beschikt Betcenter over een mobiele applicatie en deze is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Het loont trouwens om deze applicatie te installeren en te gebruiken, want er is een bonus van € 15 aan verbonden. De applicatie is net zoals de website gebaseerd op een keuzemenu tussen de verschillende sporten. Daarna zie je welke live bezig zijn en kan je wedden op alles wat je hartje begeert.

Betalingen

Om weddenschappen te kunnen afsluiten bij Betcenter, moet je geld storten op je spelersrekening. Betcenter biedt je een heel arsenaal aan mogelijkheden aan, zoals overschrijving via een debet- of kredietkaart, het betaalplatform Skrill, NETELLER, paysafecard of HiPay. De minimumstorting bedraagt € 10 en de maximumstorting is afhankelijk van speler tot speler.

Om je gewonnen winst te laten uitbetalen, dien je een verzoek tot opname in. Uitbetalingen worden uitgevoerd via Skrill of een overschrijving. Er is een bovengrens voor uitbetalingen vastgelegd op € 2.330.

Bonuscodes en promoties

Betcenter homepage De nieuwe spelers van Betcenter worden vanaf de eerste seconde beloond dankzij de mooie welkomstbonus van 200% tot € 100 die van kracht is. Zoals eerder vermeld, bestaat er ook een Mobiele Bonus voor de spelers die de mobiele applicatie van Betcenter downloaden en installeren. Verder heeft Betcenter ook de Extreme Bonus voor spelers die minstens vier weddenschappen met een minimum notering van 1.50 combineren. Hoe meer weddenschappen je combineert, hoe hoger deze bonus oploopt.

Betcenter beschikt ook over een loyaliteitsprogramma. Het aantal weddenschappen wordt vermenigvuldigd met je inzet en dat levert je Bonuspunten op. Zodra je 5.000 punten verzameld hebt, kan je deze omwisselen in wedtegoed.

Klantendienst

Momenteel is de klantendienst van Betcenter enkel via e-mail te bereiken. Dat wil natuurlijk niets zeggen over de kwaliteit van de klantendienst, want Betcenter helpt haar klanten altijd zo goed en zo snel mogelijk als maar kan. Op de website vind je ook een uitgebreid hulpmenu met allerlei veelgestelde vragen, dus de kans is groot dat al je problemen daar al opgelost zullen worden.

Loyaliteitsprogramma

Betcenter beschikt over een uitgebreid loyaliteitsprogramma waarbij elke geplaatste weddenschap je een aantal Bonuspunten oplevert, afhankelijk van het aantal weddenschappen je plaatste en hun inzet. Van zodra je 5.000 Bonuspunten verzamelt, kan je dat inwisselen voor wedtegoed en hoe meer punten je opstapelt, hoe groter de bonus die je krijgt op dat wedtegoed.

Betcenter is een gevestigde waarde en helemaal thuis in de wereld van de sportweddenschappen. Hun aanbod is heel uitgebreid en gevarieerd wat ervoor zorgt dat iedereen zijn gading vindt. Alles is overzichtelijk weergegeven op zowel de website als in de applicatie. Overweeg zeker de optie om via Betcenter live te wedden op sportweddenschappen. Bij een voetbalwedstrijd zijn er immers tot wel 86 verschillende details beschikbaar om geld op in te zetten en daarmee overklast Betcenter toch haar concurrenten. Betcenter biedt mooie promo’s aan en hun loyaliteitsprogramma is een groot pluspunt.

Bezoek Betcenter
Bonus Codesdoor