HomeweddenschappenNiels Albert nieuwe ambassadeur GoldenPalace.be

Niels Albert nieuwe ambassadeur GoldenPalace.be

Niels Albert ambassadeur GoldenPalace.be

Niels Albert moest eerder dit jaar spijtig genoeg noodgedwongen de crossfiets aan de haak hangen, maar dat wil gelukkig niet zeggen dat we hem niet meer zullen tegenkomen in de crosswereld! Gisteren maakte hij samen met Vastgoedservice – Golden Palace bekent dat hij de nieuwe ploegleider is van het team, en dat hij hiermee ook de nieuwe ambassadeur wordt van GoldenPalace.be. Het spreekt voor zich dat Niels, die intussen ook zijn eigen fietsenwinkel heeft geopend, tal van aanbiedingen heeft gekregen van diverse teams. Bij GoldenPalace.be zijn ze dan ook vereerd dat Niels besloten heeft hun team te vervoegen en hiermee ook de sportweddenschappen van GoldenPalace.be te promoten.

Gefeliciteerd aan beide partijen, wij kijken alvast uit naar het nieuwe veldritseizoen en het ambassadeurswerk van Niels Albert voor GoldenPalace.be.

https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/niels-albert-ploegleider-vgsgp.png
<img loading="lazy" decoding="async" class="aligncenter size-full wp-image-2183" src="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/golden-palace-niels-albert-ambassadeur.jpg" alt="Niels Albert ambassadeur GoldenPalace.be" width="640" height="390" srcset="https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/golden-palace-niels-albert-ambassadeur.jpg 640w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/golden-palace-niels-albert-ambassadeur-300x182.jpg 300w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/golden-palace-niels-albert-ambassadeur-180x109.jpg 180w, https://feelinglucky.be/wp-content/uploads/golden-palace-niels-albert-ambassadeur-360x219.jpg 360w" sizes="(max-width: 640px) 100vw, 640px" />

Over Feeling Lucky

Feeling Lucky informeert je over legale online kansspelen in België, en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de beste odds en de nieuwste casinospellen en weddenschappen.

Recente artikelen

21+ Gokken kan verslavend zijn.
Stop op tijd!
Meer info op: www.stopoptijd.be.

Copyright © 2023 Feeling Lucky, All rights reserved.