SCOOORE!

Reeds vele jaren biedt de Nationale Loterij sportfanaten onder de naam SCOOORE! de mogelijkheid om weddenschappen te plaatsen op hun favoriete matches. Een bezoekje aan de plaatselijke krantenwinkel was daarvoor echter altijd noodzakelijk. Die vertrouwde manier van wedden is weliswaar nog steeds mogelijk, maar daarnaast biedt de organisatie inmiddels ook online de mogelijkheid aan om weddenschappen te plaatsen. In tegenstelling tot het in te vullen formulier in de fysieke winkel biedt de SCOOORE! website veel meer verschillende keuzemogelijkheden en een beter overzicht van alle mogelijke weddenschappen. Via zowel de website SCOOORE.be alsook e-lotto.be kunnen alle beschikbare sportpronostieken in beeld worden gebracht, het uiteindelijke wedden gebeurt op e-lotto.be. Net als bij het vertrouwde webformulier in de winkel kan je zowel enkele, combi- als systeemweddenschappen afsluiten.

Omdat alle activiteiten van beide websites onder de verantwoordelijkheid van de Nationale Loterij vallen is het uiteindelijk de Belgische regering die rechtstreeks controleert of alles ordentelijk verloopt. Die verantwoordelijkheid uit zich ook in het feit dat de sites niet uitgebreid met vette bonussen strooien om potentiële spelers tot deelname te verleiden. Voor alle duidelijkheid; er zijn wel enkele bonussen beschikbaar, maar die komen alleen in beeld wanneer je kiest voor bepaalde spelvarianten. Deze website is opvallend passief in het vermelden van haar bonussen. Het feit dat de site gekoppeld is aan de activiteiten van de Nationale Loterij wekt het vertrouwen dat online een gokje wagen via SCOOORE! een veilige aangelegenheid is. Iets wat tevens blijkt uit het actieve beleid van de organisatie om gokverslaving te voorkomen.

Types sportweddenschappen

Het aanbod aan verschillende sportwedstrijden waar een weddenschap op geplaatst kan worden is online vele malen groter dan wat er via een SCOOORE! formulier bij de lokale krantenwinkel getoond wordt. Zo kan men via de website, naast Belgische matches, ook op wedstrijden in andere landen wedden en is er niet langer de beperking tot uitsluitend voetbal en basketbal. Ook fans van bijvoorbeeld Formule 1, rugby, darts en golf kunnen nu een gokje wagen op hun geliefde sport.

Voetbalweddenschappen SCOOORE!

Voetbal

Voetballiefhebbers krijgen al meteen een ruime keuze aan wedmogelijkheden voor tal van wedstrijden en kampioenschappen. Uiteraard kan je simpelweg selecteren of de thuisploeg of de bezoekers uiteindelijk de match winnend af weten te sluiten, of dat het gelijkspel wordt. Daarnaast wordt bij alle voetbalwedstrijden tevens een zogenoemde dubbele kans aangeboden waarbij je middels één inzet gokt op twee verschillende uitkomsten. Je wint in zo'n geval dus geld als bijvoorbeeld de thuisploeg wint óf gelijk speelt. Voor de meest populaire voetbalwedstrijden biedt SCOOORE! een nóg uitgebreider palet aan wed-mogelijkheden aan. Hierbij valt dan te denken aan het kunnen voorspellen van de juiste uitslag of het wedden met handicap waarbij één van de twee voetbalploegen voor aanvang van de wedstrijd al een puntenvoordeel krijgt toebedeeld. Daarnaast kan je bij populaire wedstrijden gokken op het totale aantal doelpunten van de match, en wie wanneer precies scoort.

Basketbal

Basketbal is een van de best vertegenwoordigde sporten op SCOOORE!, en dat zal je merken aan de wedmogelijkheden. Het klassieke papieren SCOOORE!-formulier bood voorheen al beperkt de mogelijkheid om te gokken op nationale wedstrijden, terwijl je online ook op buitenlandse competities kan wedden. Zo kan je ook gokken op competities in Frankrijk, Italië, Spanje en de Verenigde Staten, met eveneens de mogelijkheid om in te zetten op de Eurocup en de Euroleague Playoffs. Uiteraard kun je wedden op de winnaar, maar bij de populairdere wedstrijden wordt daarnaast ook de optie geboden een gokje te wagen op het totale aantal punten van de match en in welke periode van de wedstrijd de meeste ballen succesvol door het net vallen.

Tennis

Op het gebied van tennis kan SCOOORE! je tijdens alle grote toernooien die in de wereld plaatsvinden van dienst zijn voor het plaatsen van een weddenschap. Naast het gokken op de uiteindelijke winnaar van de finale van een toernooi kan uiteraard ook per match een inzet worden geplaatst. In dit laatstgenoemde geval kan je niet alleen wedden op de winnaar van die match, maar ook op de einduitslag gerekend in het aantal sets, het totale aantal games per wedstrijd en de winnaar van de eerste set.

SCOOORE! live

e-lotto.be SCOOORE! sportweddenschappen

Bezoek SCOOORE!

Wie echt op en top spanning wil beleven tijdens het kijken naar een sportwedstrijd plaatst een live weddenschap via SCOOORE!. Deze wedmogelijkheid wordt vrijwel uitsluitend aangeboden als een match live in België op televisie kan bekeken worden. Op elk gewenst moment tijdens de wedstrijd kan in dat geval gegokt worden op de uiteindelijke resultaten van de spelende teams. In tegenstelling tot het plaatsen van een weddenschap voordat de match begint zijn de quoteringen doorlopend zeer actief in beweging en worden deze telkens aangepast aan het spelverloop. Naast het doen van de juiste voorspelling is het daarnaast dus zaak op het juiste moment in te stappen, zodat je geplaatste weddenschap tegen een zo hoog mogelijke quotering meedoet waardoor je bij winst een maximale uitbetaling krijgt.

Betalingen

Om te kunnen deelnemen aan de sportweddenschappen van SCOOORE! moet je een spelersaccount hebben bij de Nationale Loterij, dewelke je makkelijk kan registeren via e-lotto.be, de site van de Nationale Loterij. De enige mogelijkheid om geld toe te voegen aan je speelrekening is door je eigen Belgische bankrekeningnummer aan het systeem te koppelen. Vervolgens dien je zelf een eerste bedrag over te schrijven waarmee je kunt spelen. Aansluitend vinden automatische incasso's plaats op het moment dat het saldo van je speelrekening onder een bepaalde grens komt. De Nationale Loterij gebruikt je bankrekeningnummer tevens om alle gewonnen bedragen van € 50 of meer automatisch naar je over te schrijven. Als je saldo lager is dan € 50 kan je echter middels een paar muisklikken zelf voor een uitbetaling naar je bankrekening zorgen.

Hoe SCOOORE! online spelen?

Bonuscodes en promoties

In tegenstelling tot andere websites waar sportpronostieken worden aangeboden is SCOOORE! niet bepaald gul in het verstrekken van bonussen. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de Nationale Loterij gekoppeld is aan de Belgische regering, die op haar beurt niet tot doel heeft om gokken onder de bevolking te stimuleren. Toch zijn er wel degelijk bonussen te ontdekken als je eenmaal via SCOOORE! online weddenschappen afsluit. Wanneer je bijvoorbeeld 4 tot 10 uitslagen in een combi plaatst verdien je 5% tot 35% extra bovenop je winst als alle gedane voorspellingen goed zijn. De ‘Bijna Juist' bonus is bedoeld voor spelers die een combi-weddenschap afsluiten voor exact 10 wedstrijden. In het geval slechts 1 voorspelling onjuist is krijgt de speler dan toch nog 10% van de potentiële nettowinst uitbetaald. Ten slotte betaalt SCOOORE! de geplaatste inzet van weddenschappen in de zogenoemde ‘score-markten' volledig terug wanneer een voetbalwedstrijd eindigt met de score 0-0.

Klantendienst

Omdat SCOOORE! onderdeel is van de Nationale Loterij is deze organisatie ook verantwoordelijk voor de klantendienst met betrekking tot sportpronostieken. Vragen kunnen gesteld worden door een online contactformulier in te vullen. Daarnaast is men ook 7 dagen per week via een gratis 0800-nummer telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van vragen. Van maandag tot en met zaterdag is de telefonische servicedesk geopend van 6u-20u, en op zondag van 9u-13u.

Bezoek SCOOORE!
Bonus Codesdoor