Betcenter Bonus Codes en Promoties

Betcenter is een offline bookmaker die zich met haar jarenlange ervaring ook op het net begeeft. Deze bookmaker biedt nieuwe klanten een 100% stortingsbonus tot € 100. Klein minpuntje daarbij is dat die bonus wordt vrijgespeeld in schijven van telkens € 20. Hiermee hoopt Betcenter bonusmisbruik door nieuwe spelers tegen te gaan. Je dient bovendien een storting te plaatsen binnen een week na registratie om van die welkomstbonus gebruik te maken. Die registratie zelf is geen sinecure door de hoge veiligheidsvoorwaarden en administratieve benodigdheden om een account te kunnen openen. Die strenge voorwaarden geven je anderzijds wel de nodige zekerheid.


100% Stortingsbonus voor tot € 100 Extra Inzetgeld

Strijk tot € 100 extra speelgeld op bij Betcenter door bij jouw registratie te profiteren van de 100% stortingsbonus die als welkomstgeschenk aangeboden wordt.

Ontvang tot € 100 gratis bij Betcenter

Tot € 500 Gratis Bonusgeld

Ontvang tot € 500 gratis speelgeld met de laatste nieuwe bonus codes voor België’s beste online casino’s. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwste bonussen te ontvangen.

Bonussen en promoties kunnen onderhevig zijn aan algemene voorwaarden of specifieke promotievoorwaarden die terug te vinden zijn op de website in kwestie.


door